Hírösszefoglalónkban még: Hunyadi Donatella idegenként tekint édesapjára, Harsányi Levente eljegyezte fiatalabb szerelmét.

A magyar televíziózás két óriása, Hajdú Péter és Fiderikusz Sándor közötti barátság véget ért. Hajdú Péter a Best Magazinnak adott friss interjújában tárta fel, hogy már „nem beszélnek” egymással. 

Hajdú, aki mindig is híres volt őszinte és közvetlen stílusáról, elismerte Fiderikusz televíziós tehetségét, de kijelentette, hogy személyes szinten már nem állnak kapcsolatban. 

Nem vagyok vele beszélő viszonyban. Semmilyen kapcsolatom nincs vele”

–mondta a műsorvezető. 

Hozzátette, hogy Fiderikusz munkássága nagy hatással volt rá, de emberileg nem tudnak egy hullámhosszon lenni.

A műsorvezető magánélete is szóba került az interjúban. Elárulta, hogy éttermét kiadta, így több időt tud a családjával tölteni, különösen feleségével, Eszterrel és közös gyermekükkel, Domival. 

Hajdú Péter optimistán tekint a jövőbe, elégedetten nyilatkozott jelenlegi életéről. 

Az egészségem is rendben van, lelkileg és mentálisan is kiegyensúlyozott vagyok. Mi mást akarhatnék még?”

– mondta a műsorvezető. 

Hunyadi Donatella

A naptárdíva, Kiszel Tünde lánya, elárulta, hogy bár apja mostanában igyekszik közeledni hozzá, ő nem érzi, hogy valaha is kialakulhat az igazi apa-lánya kapcsolat közöttük.

Donatella, aki csak négy éve ismerkedett meg vér szerinti apjával, elmondta, hogy apja korábban sosem kereste őt, és nem vett részt az életében. 

„Az elmúlt években heti szinten beszélünk, de sosem magyarázta meg, miért nem keresett korábban” – mesélte Donatella a Frizbi Hajdú Péterrel legújabb adásának felvételén. 

Hozzátette, hogy már nem is vár magyarázatot, és nem érdekli az apja indoka. Donatella biztos benne, hogy sohasem lesz már igazi apa-lánya kapcsolat közöttük.

Nekem nincs iránta semmilyen érzelmem, teljesen semleges” 

– mondta. Kiemelte, hogy ez az érzés már gyerekkorában kialakult, és szerinte már nem is lehet helyrehozni. 

Donatella hangsúlyozta, hogy édesanyja és annak testvére voltak a legfőbb támaszai felnőtté válásáig. 

Egyszerű, átlagos körülmények között nőttem fel” 

– mesélte, hozzátéve, hogy édesanyja szeretete volt a legfontosabb a nevelésében.

Végül Donatella tisztázta, hogy vezetéknevét, a Hunyadit, nem Erkel Ferenc operája után kapta, hanem egy közeli rokonról, aki Hunyadi volt. 

Harsányi Levente 

Harsányi Levente, a népszerű magyar műsorvezető, nagyszerű hírt osztott meg a nagyvilággal: eljegyezte szerelmét, Obersovszky Larát, aki húsz évvel fiatalabb nála. A boldog eseményről Instagram-oldalán számolt be, ahol a szerelmespár fotói mellett Lara gyönyörű eljegyzési gyűrűje is látható. Levente a fotókhoz a következőt írta:  

Nagy és csoda szép nap volt.” 

A képeken Lara büszkén mutatja meg a csodálatos gyűrűt, amely az eljegyzésük szimbóluma lett. 

A pár idén kezdett el randizni, miután egy partin megismerkedtek. Kapcsolatuk komolyságát jelzi, hogy már három hónap után bemutatták egymásnak a gyermekeiket, és közösen töltöttek egy álomnyaralást Olaszországban.

Levente korábban már tett utalásokat arra, hogy hamarosan fontos lépésre szánja el magát, de a részleteket mostanáig titokban tartotta:

A következő nagy lépés meglepetés lesz. Ha minden jól alakul, még idén megtörténik ez. Ilyen nőt kívánok mindenkinek, de ő már az enyém!”

(Borítókép: Hajdú Péter. Fotó: YouTube)