Az utóbbi időben több pletyka is felröppent arról, hogy Kulcsár Edina bántalmazó házasságban élhet. A találgatások végére nemrég maga az egykori szépségkirálynő tett pontot.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina exkluzív interjúban reagált arra a pletykára, miszerint bántalmazó kapcsolatban élhet a férje mellett. Az igazságot a Tények Plusz stábjának árulta el. A találgatások főként azután indultak be, hogy a sztárpár által indított valóságshow-ban Kulcsár többször is sírt a férje miatt.

„Ez a férjemnek az egészségügyi állapota miatt történt. Volt mögöttünk nehezebb időszak, külső tényező volt emögött” – magyarázta egy ponton a volt szépségkirálynő, aki azt is elárulta, hogy G.w.M-nek a bal füle betegedett meg, aminek következtében szinte teljesen elveszítette az egyensúlyérzékét, ez pedig a karrierjét is könnyen félbetörhette volna. Állapotát olyan szteroidokkal kezelték, amelyek a kedélyállapotát is nagyban befolyásolták. A férjéért természetesen Kulcsár Edina is aggódott, ez az időszak őt is megviselte.

Volt egyszer-kétszer, hogy nem akart velem beszélni, de ennél több nem történt. Az egész felhajtás egy mondvacsinált dolog

– szögezte le Kulcsár Edina, akit emiatt láthattak sírni a felvételeken a nézők. Hozzátette: ugyan mindketten vehemens természetűek és néha összevitatkoznak, de öt perc után ennek mindig vége van.

Összenézünk, és még magunkon is nevetünk!

Kótai Mihály

Kótai Mihály feladta a Farm VIP 4. évadának játékát, a döntése okáról a Mokkában vallott. Rögtön kinevette Pachmann Péter kijelentését, miután a műsorvezető megjegyezte, hogy mennyire érzelmes búcsút vett a játékostársaitól, akik könnyek között köszöntek el az ökölvívóról. Kótainak azért is volt jó érzés visszanéznie a képsorokat, mert véleménye szerint ő nem egy szerethető figura, ennek nyomán nagyon meglepődött a többiek reakcióján.

Én nagyon büszke vagyok magamra, azt hittem, hogy ilyen három nap van benne csak

– mondta Kótai Mihály, aki még sosem töltött két napnál többet távol a családjától. Bár jól érezte magát a csapatban, a döntésében nagyban közrejátszott, hogy hiányoztak neki az otthoniak.

Marics Peti

Szombat este kiderül, hogy ki nyeri a Dancing with the Stars 4. évadát. A három döntőbe kerülő párost meghívták a Mokka műsorába, ám Marics Peti késve érkezett. A műsorvezetők kérdésére, miszerint ki fejlődött a legtöbbet a műsor során, először T. Danny felelt.

Nagyon jó partnerem van ehhez, aki felkészít engem

– utalt önmagára és a táncpartnerére az énekes. Hozzátette: ugyan voltak mélypontok, de sikeresen túljutottak azokon. Krausz Gábor és Mikes Anna is sokszor elfáradt, ám a séf sokkal jobban teljesített a műsorban, mint várta. Partnere a bécsi keringőt és az american smooth táncot emelte ki az eddigi teljesítményükből. Lissák Laura szerint ő a párjával a jive és kortárs táncban volt a legerősebb, míg Stana Alexandra mindenki nevében elmondta, mennyire örülnek annak, hogy a döntőbe jutottak. Mint fogalmazott: csodálatos a csapat, és Marics Petivel ők már ezért is hálásak. Utóbbi a reggeli stúdióba érkezését követően hozzátette: sosem lazázták el a próbákat, így a döntőnek is magabiztosan vágnak neki.

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Szollár Zsófi/Index)