Hírösszefoglalónkban még: Pap Dorci élvezi a szingli életet, Tim Burton elárulta, hogy befejeződött a Beetlejuice második részének forgatása.
  • Az ismert énekes, Puskás-Dallos Péter, a közösségi médiában tett legújabb bejegyzésében kendőzetlen őszinteséggel osztotta meg gondolatait és érzéseit az apává válás nehézségeiről. 

Péter elmondása szerint a múlt hónapok különösen megterhelőek voltak számára. Az énekes elárulta, hogy már a várandósság alatt is küzdött a helyzettel. 

Rengetegszer voltam fáradt, elgyötört, túlérzékeny, sőt, magányos a várandóság alatt”

– mondta Péter, hozzátéve, hogy ezek az érzések gyakran bűntudatot és lelkiismeret-furdalást okoztak neki.

Puskás-Dallos Péter őszintén beszélt arról, hogy mennyire nehéz volt számára megbirkózni azzal az érzéssel, hogy már a gyermek születése előtt rossz apa és férj lehet. 

Még meg se született, én mégse bírom a feladataim terhét”

– fejtette ki Péter, aki elmondása szerint nem igazán osztotta meg ezeket a gondolatokat másokkal, legfeljebb félig vicces megjegyzések formájában.

Az énekes kiemelte, hogy fontosnak tartja, hogy a férfiak tudják: nem ők az egyetlenek, akik ilyen helyzetben vannak. Péter szeretné, ha több figyelem irányulna a leendő apák lelki állapotára is, különösen a várandósság időszakában.

„A feleségemet a testi-lelki változások miatt nem terhelhetem tovább, a család előtt pedig nem akarok önzőnek tűnni” – magyarázta, kifejezve azt a gyakori dilemmát, amellyel sok leendő apa szembesül.

  • Pap Dorci, a 22 éves népszerű influenszer, aki egy éve él szingliként, most nyíltan beszélt arról, hogyan élvezi ezt az életszakaszt. Dorci, aki az elmúlt években számos elfoglaltsága volt, most végre lehetőséget kapott arra, hogy pihenjen és jól érezze magát.

„Korábban nem nagyon buliztam, mert a röplabda miatt a hétvégéken folyton meccseim voltak, aztán pedig ahogy kijöttem az iskolapadból, érkeztek az ilyen-olyan műsorok” – mesélte Dorci. 

Most azonban, amikor élete egy lazább időszakába lépett, felfedezte a szórakozás örömeit. 

Rendesen megtoltam a nyaramat”

– nevetett fel az influenszer, aki élvezi a szabadidejét.

Dorci elárulta, hogy bár hódolói bőven akadnak, ő nem igazán foglalkozik velük. 

Mindig próbálkozott valaki, és az üzeneteket is folyton kapom, de már meg sem nyitom őket”

– mondta. A fiatal influenszer hangsúlyozta, hogy bár nyitott az új kapcsolatokra, nem akar mindenáron párkapcsolatban élni. 

„Nem találkoztam olyan férfival, aki megfogott volna. Csak akkor kezdek bele, ha én is úgy érzem, megvan az a plusz” – árulta el Dorci a Blikknek.

  • A rajongók régóta várták a hírt, és most végre megerősítést nyert: Tim Burton, a híres rendező, bejelentette, hogy befejeződött a Beetlejuice második részének, a Kísértethistória 2-nek a forgatása. A hollywoodi sztrájkok lezárását követően csupán másfél napra volt szükség a felvételek befejezéséhez.

Burton az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, amely szerint a nyári gyártási szünet után, amit a SAG-AFTRA sztrájk okozott, gyorsan sikerült befejezniük a munkálatokat. A rendező köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a projektben. A forgatókönyvet Alfred Gough és Miles Millar, a Wednesday alkotói írták, és a sztrájk idejére függesztették fel a forgatást.

A Beetlejuice 2 Tim Burton 1988-as ikonikus filmjének folytatása lesz. A címszereplőt ismét Michael Keaton alakítja, Winona Ryder és Catherine O'Hara oldalán.

A franchise új arcainak sorában olyan nevek tűnnek fel, mint a Netflix Wednesday sorozatának sztárjai, Jenna Ortega, Willem Dafoe, Monica Bellucci és Justin Theroux – számolt be róla a Variety.

Bár a film pontos megjelenési dátuma még nem ismert, a forgatás befejezésével egy lépéssel közelebb kerültünk a várva várt premierhez. A Beetlejuice 2 ígéretesnek tűnik, és remélhetőleg ugyanolyan nagy sikert arat, mint elődje.

(Borítókép: Puskás Peti. Fotó: Papajcsik Péter/Index)