Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé nagyjából egy éve alkot egy párt. A jegyességüket egy hónappal ezelőtt jelentették be a közösségi médiában, az esküvőt a gyermekük megszületése után tervezik tető alá hozni.

Shane Tusup

Szülői örömök elé néz Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé. Amikor kiderült, hogy a fitnesz bajnok babát vár, az amerikai edző sírva fakadt.

Kijöttünk az ultrahangról, megöleltem, rám nézett és közben könnyeztem. Annyira boldog vagyok, mindig apa akartam lenni

– mesélte Tusup, aki elsőre egy fiúra vágyik, mint mondta azért, mert egy báty ideális lenne egy később érkező, fiatalabb húg számára. Hasonlóan hozzá Nagy Viktória Zoé is mindig gyerekre vágyott, ketten együtt pedig egy igazán nagy családot szeretnének. A gyerekekhez a terveik szerint angolul és magyarul is beszélni fognak, illetve a névválasztásban is rugalmasak. A pár azt is elárulta, hogy a kicsi érkezése után szeretnének összeházasodni.

Rékasi Zsigmond

Rékasi Zsigmond és Melitta számára véget ért a Párharc műsora, a részletekről a Mokkában meséltek. Mint azt elárulták, a forgatások fizikálisan és lelkileg is megviselték őket, nem sokkal a műsor befejezte után a kapcsolatuk is véget ért. A pár ugyanakkor cáfolta, hogy a verseny során történtek miatt mentek volna szét, a szakításuknak más okai voltak. 

„Emberileg elfogadjuk egymást, tiszteljük a másikat, fogalmazzunk így. A barát nagyon bizalmi dolog, nálunk ez megszakadt, más utat járunk, ezzel nincsen semmi gond” – mondta a szakításuk utáni kapcsolatukról Rékasi Zsigmond, aki a Párharc során Győzikéhez került a legközelebb.

Valkusz Milán és Radics Gigi 

A Sztárban Sztár leszek! versenyzői már a vasárnapi elődöntőre készülnek, ahol Széchenyi Lili Radics Gigivel, míg Halász Rebeka Valkusz Milánnal áll majd színpadra.

„Nagyon szeretnék bekerülni a döntőbe, már csak két hét van hátra” – hívta fel a figyelmet Széchenyi Lili. A legnehezebb feladat a számára a tánc és az ének összehangolása, amiben Halász Rebeka is egyetért. Ő és Valkusz Milán szorgalmasan készül a vasárnapi produkcióra, a párost pedig vállszélességgel támogatja a mentoruk, Tóth Gabi. Hasonlóan kiáll Széchenyi és Radics párosa mellett Pápai Joci, aki mindenben segíti a fiatal tehetségeket.

(Borítókép: Shane Tusup. Fotó: Czerkl Gábor/Index)