Rengeteg ideig találgatták a rajongók, ám a titokra csak nemrég derült fény: egy párt alkotott korábban Gelencsér Tímea és a Dancing with the Stars táncosa, Hegyes Bertalan.

Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan 2020-ban szerepelt a Dancing with the Starsban, ahol a páros egészen a fináléig jutott, majd meg is nyerte az első évadot. Kettejük között már az adások során érezni lehetett a vibrálást, sokan pletykáltak is arról, hogy nem csak a parketten élvezik egymás társaságát. A műsorban bejátszott kisfilmekből is az derült ki, hogy közel kerültek egymáshoz, ám az igazságra sosem derült fény, egészen mostanáig.

Az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát című reality negyedik évadában Hegyes Bertalan a jelenlegi párjával, Vágner Fannival szerepelt, az egyik feladat közben pedig Ördög Nóra azt kérdezte a fodrászként dolgozó lánytól, hogy tudja-e, ki az a híresség, akivel kedvese korábban egy párt alkotott.

Vágner Fanni gondolkodás nélkül rávágta Gelencsér Tímea nevét.

Bár azóta mindkettejüknek lett új párkapcsolata, a jelek szerint jóban maradtak, ugyanis a táncos show-műsor negyedik évadának fináléjára együtt térnek vissza egy közös, extra produkció erejéig.

(Borítókép: Gelencsér Tímea. Fotó: Szollár Zsófi/Index)