Gyilkosság áldozata lett G.w.M. exfeleségének, Nagy Melanine-nak az unokaöccse, M. György. A férfi rejtélyes eltűnését november 29-én jelentették be, a rendőrök szúrt sebeket találtak a testén.

G.w.M. volt exfelesége, Nagy Melanie november 30-án csütörtökön a közösségi médiában kért segítséget a követőitől, hogy megtalálhassa eltűnt unokaöccsét, a 29 éves M. Györgyöt. Az egyedülálló édesanya a posztjában leírta, hogy a rokona hazafelé tartott, ám a luxusautójával együtt nyoma veszett, és a telefonja is ki volt kapcsolva. Péntek délelőtt aztán újabb bejegyzésben közölte, hogy az unokaöccsét még mindig nem találják.

„Mi ketten nagyon közel állunk egymáshoz, olyan, mintha a vér szerinti testvérem, a legjobb barátom lenne. Itt lakott a közelünkben. Nagyon el vagyunk keseredve, nem tudom, mit tehetnénk, és azt sem tudom, mi történhetett vele. Az előjelek sajnos nagyon aggasztóak, de ő egy nagyon jó gyerek volt, soha nem keveredett bele semmilyen ügybe. Sajnos azt is tudom, hogy az eltűnésekor nagyobb mennyiségű készpénz, és egy értékes óra is volt nála. Most épp a rendőrségre tartok, velük is meg kell beszélnem, hogy mit mondhatok, ugyanis nyomozás folyik az ügyben. Csak reménykedni tudok” – nyilatkozta a Borsnak Nagy Melanie.

A rendőrök végül aznap éjjel Budapest környékén, egy romos ház melléképületében holtan találták meg M. Györgyöt, akivel vélhetően több késszúrás végzett, az értékeit pedig ellopták. 

A férfi luxusautóját szintén a helyszínen, az udvaron „rejtette” el a támadója egy fahusángokból, ponyvából, autógumikból és egy léckerítés darabjaiból álló, rögtönzött búvóhely alá. A Borsnak M. György édesanyja elmondta, hogy a fia célzottan indult ahhoz az emberhez, aki végül elcsalta és meggyilkolta őt a nála lévő pénzért, illetve az órájáért. A tettest, K. Richárdot végül a IX. kerületi Tűzoltó utcában fogták el a rendőrök. Az őrizetbe vétele után megpróbálták kihallgatni, ám némaságba burkolózott és azóta sem beszél. Nagy Melanie érthető módon egyelőre képtelen beszélni a történtekről, a család gyászol, a rendőrség pedig emberölés miatt nyomoz. 

(Bors)

(Borítókép: G.w.M. Fotó: Kaszás Tamás/Index)