Hunyadi Donatella volt Hajdú Péter legújabb vendége a Frizbi című műsorban, ahol többek között azt is elárulta, hogy milyen férfiak a gyengéi.

Hunyadi Donatella őszintén vallott Hajdú Péternek arról, hogy milyen férfiakat tart vonzónak. Mint azt a Dancing with the Stars sztárja már az elején leszögezte, neki egyáltalán nem számít a külső.

„Lehet, sokan nem fogják elhinni, de nekem mindig sokkal fontosabb volt a belső, mint a külső. Fontos-e, hogy izmos legyen? Egyáltalán nem, sőt! Nem akarok általánosítani, de nekem az izomagyúak nem nagyon jöttek be sosem” – árulta el az előadóművész, aki nagyon válogatósnak tartja magát a férfiak terén. Azt is elmondta, hogy bár jelenleg párkapcsolatban él, nem szeret sokat beszélni róla. Mindössze annyit osztott meg a műsorvezetővel, hogy barátja a szeretetével és tiszteletével vette le őt a lábáról. A hagyományos gesztusokon ugyanakkor hajlamos megsértődni.

„Dehogy kell, meg is sértődnék, kinyitom én!” – reagálta ezt arra a kérdésre, miszerint elvárja-e a férfitól, hogy kinyissa neki a kocsiajtót. „Én egyáltalán nem gondolom magam ilyen cicababának, sőt. Ez nagyon nem én vagyok. Én nagyon dominánsnak meg erősnek gondolom magamat, egy kapcsolatban is” – fogalmazott Hunyadi Donatella. Azt azért hozzátette: 

Nem vagyok terrorista, nagyon szeretetteljes és cuki tudok lenni egy kapcsolatban.

Csak van egy véleményem, és szeretem, hogy ha az van előnyben. [...] Amúgy nem akarok állandóan dönteni, tudok kompromisszumot kötni.”

(24.hu)

(Borítókép: Hunyadi Donatella. Fotó: Papajcsik Péter/Index)