A színész azután válaszolt a rendezőnek, hogy leszólta az RTL-en futó műsorát.

Szombat este megtartották a Dancing with the Stars döntőjét, amelyen Krausz Gábor és Mikes Anna lett a győztes. A finálé végén az összes zsűritag szót kapott, hogy megfogalmazza gondolatait. Szente Vajk pedig eközben nem volt rest odaszúrni a konkurens csatornának.

„Van egy csatorna, ami fel meri vállalni, hogy kultúrát mutat szombat este. Azt látom, én a színházból jövök, hogy a nézőért folytatott versenyben sokszor egymás alá licitálnak csatornák, egyre mélyebbre mennek. Lehet kanapéhuszárkodni vagy legóból építeni valamit, de mi táncot csinálunk szombat este”

– fogalmazott a színházi rendező. 

Ez pedig egyértelmű utalás volt az RTL műsoraira, ugyanis szombat este a LEGO Masters fut a csatornán, míg péntekenként az új műsort, vagyis a Kanapéhuszárokat adják le. 

A TV2 videóját ellepték a hozzászólások, amelyek azt taglalják, hogy a TV2 műsorai sem éppen a kultúrát képviselik. Az esetről azóta Puskás Peti is megnyilvánult, a Instagram-oldalán egy hosszas bejegyzésben válaszolt kollégájának. 

„Szia Vajk! Mint régi barátod és kollégád, csak szeretném kívánni, hogy éljétek majd át, bízom benne a csodás Andival közös családotokkal a LEGO kockákból való építés örömét, mert nincs is nagyobb értékteremtés annál, mint ami összehozza a családot játékban, tanulásban, álmodozásban! Boldog vagyok, hogy sokan nézitek a műsort és legfőképpen, hogy rengetegen küldtök videókat-képeket, ahogy elkezdtetek építeni a gyereketekkel, párotokkal, barátaitokkal! Ilyenek a jó műsorok!” – írta Puskás, aki gratulált a Dancing with the Stars idei évadához és a két győztesnek, majd méltatta az RTL Árulók című műsorát is.

(Borítókép: Puskás Peti. Fotó: Papajcsik Péter/Index)