A híres énekesnő korábban már utalt arra, hogy vonzódik a nőkhöz, de nem gondolta, hogy ez bárkit meglep.

Nem akart túl nagy történetet csinálni coming outjából Billie Eilish, aki korábban már utalt arra, hogy a női nemhez vonzódik.

„Annyira szeretem őket. Szeretem őket, mint embereket. Vonzódom hozzájuk, mint emberekhez. Tényleg vonzódom hozzájuk... fizikailag is vonzódom hozzájuk. De ugyanakkor annyira megfélemlítenek a szépségükkel és a jelenlétükkel” – nyilatkozta korábban a nőkről a Variety magazinnak.

Most a magazin egy eseményén rákérdeztek az énekesnőnél, hogy akkor a korábbi kijelentésével bevallotta, hogy a saját neméhez is vonzódik.

Azt gondoltam: hát nem egyértelmű? Nem gondoltam, hogy az emberek nem tudják

– fogalmazott Billie Eilish, aki azt is elmondta, hogy nem érzi olyan nagy dolognak a kijelentését.

„Inkább úgy vagyok vele, hogy miért nem létezhetünk csak úgy egyszerűen? Jó ideje így élek már, csak nem szoktam beszélni róla.

Aztán megláttam az interjút, és azt mondtam: hoppá, úgy tűnik, most coming outoltam. Oké, király

– mondta az énekesnő, aki szerint izgalmas számára ez a helyzet, mert nem hitte, hogy az emberek eddig nem tudták, hogy a nőket szereti.

Annak ellenére, hogy most Billie Eilish azt nyilatkozta, hogy a nőkhöz vonzódik, a férfiakat sem veti meg. Az énekesnő korábban már volt kapcsolatban Matthew Tyler Vorce-al és Jesse Rutherforddal.

(Variety)

(Borítókép: Billie Eilish. Fotó: GettyImages)