A hét első Instahíradójában összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai hírességek.
  • Horváth Gréta nemrég részletesen számolt be hasplasztikájáról, valamint arról, hogy mennyire büszke az eredményre, amit egy fotózáson örökített meg. Az influenszer hasán persze látszódik még a vágás nyoma, amelyet egy követő rosszindulatúan meg is jegyzett: „Azért a vágás lent még nagyon látszik. Direkt nincs retusálva?”.
  • Széphalmi Juliska díjat vehetett át, miután lefutotta a maratont. A táncművész nemrég egy térdműtéten is átesett, ám ez sem akadályozta meg abban, hogy idén első alkalommal teljesítse a 42 kilométeres maratoni távot. 
  • Vasvári Vivien sosem volt szégyenlős: az édesanya nemrég az Instagram-oldalán egy rendkívül dögös fotóval jelentkezett, amelyen mindössze egy átlátszó fekete fehérneműt visel egy biliárdasztal előtt.
  • Ma van Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányának születésnapja. A négyéves Hannarózát az énekesnő a kórházban köszöntötte fel, ugyanis betegeskedik.
  • A Dancing with the Stars-t idén Krausz Gábor és Mikes Anna nyerte meg. T. Danny most egy hosszú bejegyzésben fejtette ki a gondolatait a versenyről. A sokak számára igazságtalannak vélt végeredményről csak sejtelmesen nyilatkozott:

Nagyon nem így szerettem volna befejezni.

(Borítókép: T. Danny és Lissák Laura Fotó: TV2)