Miután a Nagy Ő közösségi oldalán egyedül pózolt, megindultak a találgatások, hogy már véget is ért Magyarország egyik leggazdagabb emberének a kapcsolata. Betti most tisztázta a helyzetet.

Jákob Zoltán

Sokan találgatják, hogy mi lehet Jákob Zoltán kapcsolatával, ugyanis bár a Nagy Ő műsorában rátalált Bettire, most mégis egyedül szerepel a közösségi oldalára feltöltött fotóin. Betti elmondta, hogy nagyon bántják a megosztott tartalmak alatt szereplő kommentek és a családjáról kitalált történetek, úgyhogy most tisztázta a kapcsolatuk helyzetét.

Én azt érzem, hogy jó úton haladok a Zolival. Remélem, ezt ő is így gondolja, de minden a jövő kérdése

– fogalmazott, majd elmondta, hogy rengeteg élményt szereztek egymás társaságában, jelenleg pedig kis lépésekben, de biztosan haladnak.

„Megbeszéltük azt, hogy mindketten átgondoljuk, hogyan tovább” – fogalmazott Jákob Zoltán, aki teljesen egyedül, munkamentesen vonult el Dubajba, hogy végig tudja gondolni a kapcsolatát.

Alekosz

A Power of Love szerelemdoktora, Alekosz a Mokka vendége volt, ám mielőtt erről beszélt volna a nézőknek, elmondta, mi történt Varsányi Réka és közte.

Az Ázsia Expressz végeztével és lezártával én azt az ügyet, azzal a hölggyel lezártnak tekintem

– jelentette ki.

Miután a saját problémáit maga mögött tudta, megpróbálta átadni az elmúlt 40 év élettapasztalatát a Power of Love játékosai számára.

„El voltak tévelyedve. Egymással veszekszünk, ezt abba kell hagyni” – mondta Imre és Cinti párosáról, akiknek kapcsolatát ő javította meg. Cintinek azt tanácsolta személyesen, hogy hagyja Imrét kibontakozni, hiszen a világ végére is elvinné őt a férfi.

Király Péter és Király Anna

Véget ért a Párharc című műsor Király Peti és felesége, Király Anna számára, akik drámai küzdelemben maradtak alul Stana Alexandra és Meggyes Dávid ellen. A páros most a Mokka műsorában mesélt a küzdelem nehézségeikről.

Kiderül a feladat során Annának kiugrott a válla, így nagyon nehéz dolguk volt, azonban az édesanya számára a legnagyobb nehézséget így is az okozta, hogy távol kellett lennie a gyermekétől és Peti is egyetértett vele ebben.

Nem is a feladatok voltak nehezek, hanem alkalmazkodni ennyi emberhez

– tette hozzá a színész, viszont megjegyezte, hogy mindenki kimondta azt, amit gondol, így most jó a kapcsolat az egykori ellenfelek között.

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)