Macaulay Culkin csillagot kapott a Hollywood-i hírességek sétányán.

33 év után újra találkozott egymással a Reszkessetek, betörők! franchise két híres színésze, a főszereplő kisgyermeket, Kevint játszó Macaulay Culkin, és az édesanyját játszó Catherine O'Hara.

A 69 éves színésznő elkísérte és támogatta korábbi társát a filmvásznon, amikor  csillagot kapott a Los Angeles-i hírességek sétányán. 

A találkozásuk azért is volt szívmelengető esemény, mivel Culkin sok éven át lecsúszott életmódot folytatott és az elmúlt öt évben talált újra önmagához, ami bizonyára fogadott édesanyját is örömmel töltötte el.

Nem csak a legjobb nő vagy, akit valaha megismertem, hanem a legjobb ember is, akit valaha ismertem.

– idézte Macaulay szavait a The Sun.

Mi is az a Hollywood-i hírességek sétánya?

A Hollywood Walk of Fame, vagyis a Hollywood-i hírességek sétánya a film- és szórakoztatóipar sztárjainak nevét megörökítő utcaszakaszok gyűjtőneve Los Angeles Hollywood negyedében. A sétány központja a Hollywood Boulevard és a Vine Street kereszteződése. Eme két kereszteződéstől kiindulva, a két utcán a négy égtáj felé húzódnak a csillagokkal díszített járdák. Ezek nem akármilyen csillagok: fekete gránitlapra helyezett bronz szegélyű, rózsaszín díjak, amelyeknek közepén annak a neve szerepel, aki művészi teljesítményével kiérdemelte a világ egyik legnagyobb, legfontosabb elismerését.

Az első csillagot 1960. február 9-én helyezték el és Joanne Woodwardot tüntették ki vele. Legutóbb pedig Macaulay Culkin kapott rajta csillagot, három nappal ezelőtt, vagyis 2023 december 2-án. 

(Borítókép: Macaulay Culkin és Catherine O'Hara.Fotó: Amy Sussman/Getty)