Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Nádai Anikó

Az RTL műsorvezetőjén már az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsor adásai közben is látszott, hogy igencsak megviselte, amikor árulóvá vált. Az Éjjel-nappal Budapest korábbi szereplőjét barátja, Törőcsik Dani hívta be, ám végül egyikük sem úszta meg: az ártatlanok győztek. Anikót már a műsor közben is megviselték a hazugságok, miután kiesett pszichológusra is szüksége volt. Nemrég egy napig elérhető Instagram-sztorijában mesélte el, hogy eljutott arra a pontra is, hogy önszántából hazamenjen, ám végül maradt. 

„Igen, aznap este, amikor áruló lettem. Azon az éjszakán semmit nem aludtam, és nem láttam magam előtt, ahogy bemegyek másnap, belenézek a többiek szemébe, mintha mi sem történt volna. A műsor forgatása alatt egyébként volt pszichológusi jelenlét. Szerencsére ezt ők szépen helyre rakták bennem, hogy ez csak egy játék” – mesélt a műsor közbeni lelkiállapotáról.

Meggyes Dávid és Stana Alexandra

Több forrás szerint hullámvölgybe került Meggyes Dávid és Stana Alexandra kapcsolata – számolt be a Blikk. Bennfentesektől úgy tudják, hogy a páros már külön is költözött egymástól. A Dancing with the Stars táncosnője és a vállalkozó két évvel ezelőtt jelentették be, hogy egy pár lettek, miután Meggyes elhagyta feleségét, Horváth Grétát. Azóta az influenszert már eljegyezték, ám a jelek szerint Meggyes kapcsolata viszont válságban van. A nézők jelenleg a Párharc című műsorban láthatják őket, de állítólag már a műsor előtt sem volt minden rendben köztük. Keresték a sztárpárt is, de  nem kívántak nyilatkozni a magánéletükről, viszont egy névtelen forrás arról beszélt, hogy már elköltöztek egymástól.

Ezt látták jó megoldásnak, de dolgoznak azon, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat.

– mondta a névtelen ismerős.

Rékasi Károly

Rékasi Károly és Szabyest közt már jó néhány alkalommal pattanásig feszült a húr a Farm VIP új évadában. A kettejük közti viszály odáig fajult, hogy Rékasi káromkodva kérte, hogy szavazzák ki. Az újabb üvöltözésig fajult vita után Rékasi Ripli Zsuzsiékat arra kérte, ha olyan helyzet adódik, akkor küldjék haza.

„Azt szeretném kérni – nem indulatból, inkább mérhetetlenül fáj, ami történt –, hogy ha olyan helyzet adódik, távolítsatok el engem ebből a csoportból. Elmondom, miért: nem akarok senkiben kárt tenni. Ez a fiú olyan méltatlan módon hazudott a szemembe, hogy ilyen helyzetbe nem kerülhetek. Ahhoz én túl öreg vagyok, túl sokat tettem, ahhoz nekem túl hosszú az út, amíg idáig eljutottam. Nem akarom, hogy túl egyszerű legyek, és kárt okozzak valakinek. Ha úgy adódik, mindenkinek jobb, ha eltávolítotok” – mondta a durva vita után a színész.

(Borítókép: Nádai Anikó. Fotó: Németh Sz. Péter/Velvet)