Szinte felismerhetetlen a Jake Harpert alakító Angus T. Jones, aki hét év szünet után ismét vállalt tévés szereplést.

A Két pais meg egy kicsi című elképesztően sikeres sorozat 12 évadot élt meg 2003 és 2015 között. A sorozat sztárja idén decemberben ismét összeálltak, hogy felelevenítsek a szitkom egyik ikonikus jelenetét egy új sorozatban. A műsorban Charlie Sheen mellett feltűnik a Jake-et játszó Angus T. Jones is, aki szinte felismerhetetlenül megváltozott az évek alatt.

A színész idén töltötte be a 30. életévét és az elmúlt hét évben kamerák nélkül élte az életét, azonban az idén november 30-án debütált Bookie című vígjátéksorozatban egy cameo-szerepléssel tért vissza a televízió képernyőire. A jelenet, amiben Angus T. Jones és Charlie Sheen 8 év után ismét együtt szerepel, egyből hatalmas port kavart.

A Variety szerint az újraalkotott jelenetben majdnem mindenki ott van, aki 2003-ban helyet foglalt a Két pasi meg egy kicsi ikonikus pokerasztalos részénél. Charlie Sheen és Angus T. Jones mellett láthatjuk Jones Eddie Gorodetskyt, Eugene Byrd-t, Frankie Jay Allisont és Dan Fostert is, egyedül Thomas F. Wilson nem tudott jelen lenni a forgatáson.

Az új sorozat egyébként egy veterán bukmékert követ, aki a sportfogadás közelgő legalizálását, az egyre instabilabb ügyfeleket, a családot és a munkatársakat próbálja túlélni.

(Variety)

(Borítókép: Jelenet a Két pasi meg egy kicsiből. Fotó: GettyImages)