A korábban már jegyben járó énekesnő most tabuk nélkül vallott szerelmi életéről.

Király Linda

Király Linda életében három komoly kapcsolat volt eddig és korábban már el is jegyezték azonban mint most elárulta, nem volt minden kapcsolata felhőtlen és egészséges.

Totál szerelmes típus vagyok, de volt egy pár olyan kapcsolatom, amely nem volt egészséges

– fogalmazott az énekesnő, akinek eddig minden kapcsolata 8-10 évig tartott.

„Az, hogy most nincs kapcsolatom, az egy tudatos döntés volt. Nem úgy fogom fel, hogy még mindig szingli vagyok, de már azért lassan jöhetne valaki” – mondta a TV2 kamerái előtt és elárulta, majd hozzátette, hogy rengeteget adott neki a Dancing with the Stars, mivel megélhette nőiességét a táncban.

Az énekesnőnek örömet okozott az is, hogy önbizalmat adhatott a hozzá hasonló testalkatú nőknek és sérülései ellenére végig tudta csinálni a műsort.

Janza Kata és Kamarás Iván

Janza Kata és Kamarás Iván nem állnak le, hiszen karácsonyi koncertjükre készülnek közösen, azonban a kikapcsolódásra is jut idejük.

Az musicalénekesnő fiával, Samuval Szlovéniában járt, ahol sokat túráztak. Elmondása szerint az aktív pihenés rengeteg energiát és feltöltődést adott neki. Kamarás Iván egyetértett, mivel ő is az aktív pihenést támogatja és általában sportolással kapcsolódik ki, azonban ez nem mehet a próbák rovására.

Természetesen meg kell tisztelni a munkát azzal, hogy felkészülünk

– fogalmazott és elárulta, hogy több nehézség ellenére sikerült elkezdeniük a felkészülést a karácsonyi koncertre. Elmondta, a zenei fellépéseknél nagyzenekarokkal dolgoznak, amelyek limitált próbákat jelentenek, így gyakran két-három próba után már a színpadon is van a produkció.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán most megjelent könyvében megosztotta sikerének titkát, felfedte, hogyan lett milliárdos, miközben a paprikaföldeken kezdte életét. A sztár elmondta, megkeresték a könyv ötletével, eleinte azt hitte, még nem elég öreg ehhez, de végül bevállalta.

Írásával szeretne tanácsot adni az olvasóknak, de szerinte mindenkinek először önismeretre van szüksége, amiből később inspirációt és motivációt meríthetünk az alkotáshoz.

Sikerült nekem, másoknak is sikerülhet

– fogalmazott és kifejtette, hogy önbizalmat szeretne adni az embereknek, a boldogság eléréséhez.

Úgy látja a pénz önmagában nem boldogít, de lehet egyfajta ráadásként gondolni a vagyonra, ami hozzáad az élethez és szabadabbá teszi az embereket.

(Borítókép: Király Linda. Fotó: Mohai Balázs/MTI)