Hírösszefoglalónkban még: Várkonyi András „vacak nyugdíjáról” vallott, Gáspár Győz már az unokákat várja.

Demcsák Zsuzsa

A népszerű tévés jelenleg jegyben jár, de ez nem akadályozta meg abban, hogy korábbi házasságaival viccelődjön élő adásban a Farm VIP-ben.

A játékosoknak éppen egy olyan feladatot kellett elvégezniük, amiben párokat alkottak, leültek a földre és egy kockát tartottak a lábukkal a magasban. A feladat fizikailag nagyon megterhelő volt, Lissák Laura el is sírta magát, Demcsák Zsuzs pedig sajátos módon bíztatta a versenyzőket.

75 perce tartjátok a kockákat... Ennyi idő alatt én férjhez megyek és elválok. Nálam ez mondjuk gyakori…

– mondta viccesen.

A népszerű tévés egyébként már kétszer volt házas. Az első férjétől két gyermeke született, de néhány évvel a második gyermek megszületése után a válás mellett döntöttek. A második férje az indiai származású Krishan Dangwal volt, akivel idén szeptemberben váltak el hivatalosan is. Demcsák Zsuzsa jelenleg egy milliárdos vidéki üzletemberrel van együtt, aki már meg is kérte a kezét. A Blikk szúrta ki, hogy egy fotót is posztolt a tévés az eljegyzési gyűrűjéről.

Várkonyi András

Várkonyi Andrást sokszor még ma is Vili bácsiként köszöntik az utcán, pedig a Barátok köztnek már évek óta vége, viszont a karaktert megformáló színész élete nem állt meg. Bár saját bevallása szerint már nem fűti az a szenvedély, mint fiatal korában, de még ma is tevékenyen dolgozik.

„Hetvenöt éves korában az ember már ne akarjon forradalmár lenni” – fogalmazott a színész a Hot! Magazinnak, aki anyagi helyzetéről is mesélt.

A nyugdíjam vacak, de nem is abból élek

– jelentette ki, majd hozzátette, hogy jelenleg is egy reklámban dolgozik, de vannak készülő darabjai is és rengeteg szinkornizálást vállal.

A színészt a felesége sokszor piszkálja azzal, hogy túl sokat dolgozik, de ő élvezi a munkáját és meg sem fordult a fejében, hogy abbahagyja.

Gáspár Győző

A Gáspár család a Hot! Magazinnak adott interjút, amiben elmesélték, hogy milyen hagyományaik vannak decemberben és hogyan fogják ünnepelni a karácsonyi időszakot.

A romák szíve kinyílik decemberben. A mértéktelen halmozás és pazarlás helyett adakozni szoktunk ilyenkor

– fogalmazott Gáspár Evelin, aki azt is elárulta, hogy mi a kedvenc hagyománya: „Nagyon szeretem azt, amikor falun kibérelnek egy Mikulást, aki járja a családoka, és megajándékozza a gyerekeket egy kis csomaggal meg egy virgáccsal”.

Karácsonykor viszont nem vesznek egymásnak ajándékokat.

„Karácsonykor nem veszünk ajándékot egymásnak. Ezt apu találta ki, és kifejezetten örülök ennek, mert ezzel hatalmas terhet vettek le a vállunkról. Így tényleg minden csak a családról szól. Ezért lett egy saját hagyományom: magamat ajándékozom meg. Tavaly például egy szép cipőt vettem magamnak” – árulta el Evelin.

Gáspár Győző elmondta azt érzi, hogy már csak az hiányzik az életéből, hogy lányai párt találjanak és érkezzenek az unokák.

„Nagyon jó lenne, ha találnának két normális fiút. Nemrég voltam osztálytalálkozón, ahol kiderült, már majdnem mindenkinek van unokája, csak nekünk nem. Pedig én már nagyon várom, hogy nagypapa legyek! Leginkább fiút szeretnék, akit mindennap öltönyben vinnék iskolába, és együtt járnék vele locsolkodni húsvétkor. Már arra is van ötletem, hogy mi legyen a neve. Biztos vagyok benne, hogy a karácsony meg a Mikulás csak az unokákról fog szólni” – mesélte a lapnak izgatottan Győző.

(Borítókép: Demcsák Zsuzsa és Zsolti gazda. Fotó: Németh Kata/Index)