Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Szabó Zsófi ritkán mutat képet gyermekéről és beszélni sem igazán szokott róla, azonban Mendel hatodik születésnapja alkalmából kivételt tett. A műsorvezető egy hosszas bejegyzésben köszöntötte fel kisfiát, és bár új fotót immár két éves kora óta nem tesz róla közzé, azért egy régebbi címlapképet most megosztott. A bejegyzés ide kattintva látható.
  • A Zeneakadémián járt a világhírű színésznő, Cate Blanchett. Az intézmény a közösségi oldalán számolt be a nagy hírről.
  • Hatalmas változáson ment keresztül Berki Mazsi, ám a követői közül sokan teljesen elszörnyedtek tőle. Az influenszer meghosszabbította tincseit, de a követői szerint túlságosan is szembetűnő, hogy nem a saját haját viseli. A képek Berki Mazsi új frizurájáról ide kattintva láthatók. 
  • Salma Hayek az Academy Museum of Motion Pictures harmadik éves gáláján vett részt. Az épület ad otthont az Egyesült Államok legnagyobb filmművészeti gyűjteményének. A filmcsillag megadta a módját az estének: egy mélyen dekoltált Gucci ruhakölteményben bűvölte el az embereket.
  • Varga Izabella a Barátok közt gyönyörű színésznőjének szépségét a lányai is örökölték, akikről nagyon ritkán beszél, és közös tartalmat még annál is ritkábban oszt meg róluk. Nemrég azonban kivételt tett: Annát és Sárit egy közös fotózás során mutatta meg az Instagramon.

(Borítókép: Salma Hayek. Fotó: Taylor Hill/Getty)