Családi titkokról és ünnepi tervekről is lerántotta a leplet egy interjúban Gianni Annoni, Debreczeni Zita férje. Az étteremtulajdonos azt is elárulta, milyen különleges fogásokkal készül karácsonyra.

Gianni Annoni

Gianni Annoni a Mokka riporterével készítette el a kedvenc karácsonyi édességét, a sütés-főzés közepette pedig a családjáról is őszintén beszélt az olasz séf. Mint azt többek között elmondta, a Debreczeni Zitával közös kisfia ugyanolyan édesszájú, mint ő, így a sütemények semmiképp sem maradhatnak le az ünnepi asztalról. A fő fogások kapcsán elárulta, hogy feleségével minden évben ötvözik a magyar és az olasz hagyományokat: Debreczeni Zita például imádja a töltött káposztát és a halászlevet, míg italnak ünnepi olasz bort bontanak.

Igyekszünk jól meghízni január hatodikáig. A konyha ilyenkor mindenkié

– viccelődött Gianni Annoni, aki családjával asztali áldást is mond az ünnepi teríték fölött, illetve misére is minden évben elmennek.

Nyári Darinka

Nyári Darinka kilépett a komfortzónájából és részt vett egy szexi Mikulás-fotózáson. A színésznő a fogyása óta lett magabiztosabb, saját bevallása szerint ha ugyanerre egy évvel ezelőtt kérik fel, akkor biztosan nemet mond.

„Ez már a határon mozog, ez a top. Minden kornak megvan a szépsége. A színésznőknek ez nem annyira könnyű” – fogalmazott Nyári Darinka, aki bár feszengve érezte magát a fotózás során, a képeken ez cseppet sem látszik. A színésznőre férje, Kiss Ernő Zsolt is büszkén tekint, ugyanis a felesége az elmúlt 10-15 évben közel sem volt elégedett önmagával – egészen mostanáig.

Nyári Darinka a 40. születésnapját követően kezdett életmódváltásba. A kitartó diétának, a mozgásnak és bizonyos gyógynövényeknek köszönhetően végül 12 kilótól sikerült megszabadulnia.

Hadas Alfréd

Hadas Alfréd múlt pénteken csatlakozott a Farm VIP negyedik évadának Piros csapatához. A rapper pár nappal később már bele is rázódott a farmon lévő körülményekbe. Nem sokáig élvezhette azonban a versenyt, ugyanis egy feladatot követően majdnem kórházba került, mert közel két órát tartózkodtak a napon és sapka hiányában napszúrást kapott.

Nagyon megsütött a nap. Ájulás közeli állapotban voltam, semmi sem segített

– idézte fel a történteket Hadas, aki végül orvosi ellátást, gyógyszert és infúziót kapott. Szabó Simon hiába igyekezett segíteni, végül az orvosokhoz kellet őt támogatnia, akiktől gyógyszert és infúziót kapott. A játékot másnap folytatta.

(Borítókép: Gianni Annoni. Fotó: Kaszás Tamás/Index)