Csütörtöki hírösszefoglalónkban még: Polgár Tünde elárulta, hogy milyen sztárok a szomszédaik Floridában.

Alföldi Róbert

Alföldi Róbert őszintén mesélt arról, hogy miért nincs jogosítványa, annak ellenére, hogy ő már a főiskolai évei alatt szeretett volna. 

„Az oktatóm folyton üvöltött és megalázott. »Nem tudja, hogy kell indulni?!« A stílusa meghatározta a vezetésem egész hangulatát, és miután tudtam, az oktatóm minden bizonnyal nem fog megváltozni, az egyik alkalommal ránéztem, bocsánatot kértem, és azt mondtam neki:

A k*rva anyád”

– hangzott el a történet Alföldi Róbert és Csáki Judit új beszélgetős kötetének egyik könyvbemutatóján.

Zámbó Marietta

Az egész Zámbó-család egy emberként háborodott fel az RTL A Király című sorozata miatt. A Zámbó Jimmy életét feldolgozó széria ugyanis a családtagok szerint nem ábrázolja hűen Jimmy és felesége karakterét, valamint tele van valótlanságokkal. Zámbó Marietta szerint édesanyja például sosem dohányzott és nem is ette cuppogtatva a csirkelábat. 

„Szégyelljék el magukat azok, akik az édesanyámat és a testvéremet ilyen mocskos módon ábrázolták. A jó Isten mindenkinek elhozza a sorsát, a karma utol fogja érni ezeket az embereket. Ezt nem fogják megúszni! Erről a filmről mi testvérek nem tudtunk, ehhez nekünk semmi közünk nem volt” – nyilatkozta a Borsnak

Polgár Tünde

Polgár Árpád műgyűjtő felesége lesz a Szerencsekerék következő adásának sztárjátékosa. Kasza Tibi kérdésére pedig azt is elárulta a műsorban, hogy mely hírességek laknak a közelükben Floridában – számolt be a Bors.

„Elég sok ismert ember él a környékünkön, a ZZ Top egyik tagja például. Mick Jagger, miután a legújabb feleségének a szülei onnan származnak, vett ott a környékünkön egy házat az asszonynak, hogy legyen hova lejárni. De sajnos még sosem futottunk össze a piacon” – mesélte Tünde, aki azt is hozzátette, hogy Rosie O’Donnell is ugyanarra a piacra jár, mint ők. 

(Borítókép: Alföldi Róbert. Fotó: Barkonyi Szabolcs/Index)