Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • A 2013-ban autóbalesetben elhunyt színész, Paul Walker lánya, Meadow Walker mindössze 15 éves volt apja halálakor. A lány azóta példaértékű modellkarriert futott be, és saját brandjét is felépítette. Nemrég édesapja halálának tizedik évfordulóján egy eddig még sosem látott videót posztolt az Instagramon.

10 éve nélküled. Szeretlek örökké!

  • Kóbor Léna édesapja halálának kétéves évfordulóján egy szívszorító, közös fotót osztott meg legendás apukájával. 24 órán át elérhető Instagram-történetben pedig a következő szavakat fűzte még hozzá a képhez: „Apuci, két évvel ezelőtt, Mikulás napján szálltál fel az angyalokhoz... Köszönöm, hogy még mindig fogod a kezem és minden nap segítesz nekem. Az illatodra, a mosolyodra, a hangodra még mindig ugyanúgy emlékszem, semmi sem halványodott... Mindennél jobban szeretlek és mindennél jobban szeretnélek újra megölelni! ui: hiányzol”
  • Együtt gálázott a két filmsztár, Jean-Paul Belmondo és Alain Delon fia. Jean-Paul Belmondo és Alain Delon fiai a hétvégén az ötcsillagos párizsi Peninsula Hotelben vettek részt egy gálán, amelyről még fotók is készültek, ezeket Anthony Delon az Instagram-oldalán osztotta meg.
  • Lady Szomjas több mint fél éve rántotta le a leplet arról, hogy ki rabolta el a szívét. Azóta kiderült, hogy a műsorvezetőnő és barátnője már össze is költöztek, ám most egy TikTok-videóban rántotta a leplet arról, hogy kénytelenek elhagyni az otthonukat.
@ladyszomjas Kívánjatok sok sikert 🍀🫶🏼 #ladyszomjas #koltozes #koltozosvlog ♬ eredeti hang - LADYSZOMJAS🌊

(Borítókép: Meadow Walker. Fotó: Theo Wargo/Getty)