Csodáljuk őket és sok esetben vágyunk legfőbb tárgyát képezik: a világsztárokról rengetegen álmodoznak, ám csak nagyon keveseknek adódott lehetőségük arra, hogy megtapasztalják, milyen egy hírességgel ágyba bújni. Egykor azonban a legnagyobb sztárok is voltak ártatlanok, az első alkalomról pedig többen is őszintén meséltek már. Cikkünkben öt ilyen történetet ismerhet meg.

Chris Evans

Chris Evans 2017-ben az Esquire magazinnak árulta el, hogy hogyan veszítette el a szüzességét.

Tudtam, hogy augusztusban Los Angelesbe költözöm, szóval tavasszal még hazamentem. Egy nap dél körül ébredtem és bementem a gimibe, hogy találkozzak a haverjaimmal, akikkel a parkolóban betéptünk. Augusztusig csak lazsáltam, ebben az időszakban veszítettem el a szüzességemet is. 1999 életem egyik legjobb éve volt” – mesélte Amerika Kapitány. Később Seth Meyers Late Night című késő esti beszélgetős műsorában hozzátette, hogy miután elveszítette a szüzességét, hazarohant, hogy elújságolja az édesanyjának. 

Hazarohantam és azt mondtam: »megcsináltam! Nem tudtam, mit csinálok, de azt hiszem, megcsináltam!«

Miley Cyrus

Miley Cyrus a Call Her Daddy című podcastben vallott az első alkalomról 2020-ban.

„Már jóval azelőtt tetszettek a lányok, hogy megtetszettek volna a fiúk” – kezdte Miley Cyrus, akit az első szexuális élményében két nő részesített. „Velük csókolóztam először. Aztán elsőként 16 éves koromban szexeltem egy sráccal, akihez végül hozzámentem. Egy kicsit őrült a sztori, ugyanis azt hazudtam, hogy nem ő nekem az első, hogy ne tűnjek lúzernek. Mivel senki sem jutott az eszembe, gyorsan megemlítettem valakit, akit ismertem, de aztán az illető később összeházasodott Liam egyik barátjával. Liamtól akkor megkaptam, hogy a barátja olyasvalakihez megy hozzá, akivel én szexeltem korábban. Ekkor 24 éves voltam, és be kellett vallanom, hogy nyolc évvel azelőtt hazudtam.”

Dwayne Johnson

A Szikla az Elle magazinnak adott interjút 2017-ben. A beszélgetés során szóba jött az ártatlansága elvesztése, ami mint kiderült, 14 éves korában, egy parkban történt.

„Eleve nem kellett volna ott lennünk. Aztán nagy hirtelenjében hatalmas fény vetült ránk. Bang! Hallottuk, ahogy lefelé tekerik egy rendőrautó ablakát, majd megkérdezték a hölgytől, hogy jól van-e és megkérték, hogy menjen oda a kocsihoz. Felöltözött, majd odament. Az egyik zsaru aztán azt kérdezte tőle, hogy megtámadtam-e, mire közölte vele, hogy a pasija vagyok” – elevenítette fel az emléket az első szexuális együttlétéről, egyben a rasszista egyenruhásokról Dwayne Johnson.

Valóságos rémálom volt. Néhány történet gyönyörű, az enyém sajnos nem volt az.

Jessica Alba

„Fiatal voltam, 18 éves, amikor randizni kezdtem Michael Weatherly-vel ”– kezdte a Cosmopolitannek Jessica Alba egy 2015-ös interjúban. „Szűz voltam. Szerelmes akartam lenni abba, akivel elveszítem, mert szinte mindenki, akit ismertem, borzalmasan érezte magát az első alkalom után. Szóval nagyon óvatos voltam és gondoskodtam arról, hogy belém szeressen és ne hagyjon el, amint megtörténik” – fedte fel a titkát a színésznő.

Joe Jonas

Joe Jonas 2016-ban a Redditen árulta el, hogy egy Ashley nevű lánnyal veszítette el a szüzességét. Arra is felhívta a figyelmet, hogyha rákeresünk a hölgyre az interneten, nagy valószínűséggel meg is találjuk őt.

Ez egy hatalmas sztori. Nem volt nálam gumi, úgyhogy átmentem a dobosunk Jack szobájába és az egészet átkutattam óvszert keresve. Végül a fehérneműs fiókja alatt találtam meg. Amikor visszaért a szobába, azt hitte, hogy valaki betört hozzá, csak mert én annyira kanos voltam, hogy az egészet felforgattam. Meg kellett történnie, az első a biztonság, gyerekek!” – nevette el magát a Jonas Brothers sztárja.

(BuzzFeed)

(Borítókép: Miley Cyrus és Chris Evans. Fotó: Getty Images)