Papp Szabolcs a Mokka vendégeként elárulta, hogy hátborzongatóan jó előadásokra számíthatnak a nézők a Mutasd a hangod! idei évadában.

Papp Szabolcs

Visszatér a TV2-re a Mutasd a hangod!, amely műsorban Papp Szabolcs, Hargitai Bea, Rákóczi Feri és sztársegédjeik próbálják kitalálni, hogy kinek lehet tényleg jó a hangja, és ki veri át őket. Papp Szabolcs a formabontó játék menetét a Mokkában mesélte el a nézőknek. A részletek kifejtése mellett kiemelte, hogy az idei évadban hátborzongatóan jó előadásokra számíthatunk, aminek következtében az adás egésze alatt egyfajta érzelmi hullámvasúton érezhetjük majd magukat 

Az énekesek meglehetősen izgulnak, mielőtt színpadra lépnek, hiszen nem tudhatják, mire számítsanak.

Salander Dorina és Jodi 

Salander Dorina és Provoda Jodes nyerték a Párharc 3. évadát, a legmeghatározóbb élményeiket pedig a Mokka ma reggeli adásában mesélték el a műsorvezetőknek. Mint azt elárulták, játék közben döntötték el, hogy egy nemes és sportszerű gesztust tesznek Stana Alexandra és Meggyes Dávid felé azzal, hogy nem élnek előnyükkel a döntőben.

Egy olyan páros ellen mentünk, akikkel a végén szerettünk volna megmérkőzni

– fejtette ki a páros, amelynek tagjai nyugodtan készültek a döntőre, hiszen végig inspirálták egymást, így a köztük lévő csapatmunka is remekül működött. A műsorban való szereplés óta Salander és Provoda el is jegyezte egymást és az esküvő szervezését is megkezdték, illetve nemsokára Ázsiába készülnek egy felejthetetlen utazásra.

Sztárban sztár leszek!

Vasárnap este kiderül, ki nyeri a Sztárban Sztár leszek! legújabb évadát. A versenyzők már tűkön ülve várják a döntőt, amelynek során Széchenyi Lili, Nagy Alexa, Karapancsev Kristóf és Szologhjan Edgar száll versenybe egymással. Bár mind nagyon fáradtak, az izgalom fűti őket a az utolsó adásra készülve.

Ez lesz az egyik legizgalmasabb adás

– hívta fel a figyelmet Széchenyi Lili, aki versenytársaival együtt a lehető legtöbbet tervezi kihozni magából. Ő és Nagy Alexa is tart kicsit az egyéni produkciójától, ám utóbbi a Nagy Feróval közös dalát alig várja. Karapancsev Kristóf Balázs Klári oldalán lép fel, egyéniben pedig Lewis Capaldi-ként kell bizonyítania. Szologhjan Edgar Nika mellett száll harcba a győzelemért. 

(Borítókép: Papp Szabolcs. Fotó: Szollár Zsófi/Index)