Számos kritikát kap G.w.M., aki sokak szerint a betegségével azt próbálja leplezni, hogy valójában alig érdekel bárkit a nagykoncertje, amelyet az állapotára hivatkozva lemondott.

Mint azt a Velvet is megírta, G.w.M jó ideje gyengélkedik. A felesége, Kulcsár Edina egy interjúban elárulta, hogy a férje bal füle betegedett meg, aminek következtében szinte teljesen elveszítette az egyensúlyérzékét, így kénytelen volt több koncertjét, köztük az Akvárium Klubban tervezett fellépését is lemondani. Állandó szédülés, hányinger és levertség kínozza az énekest, akinek az állapotát többen is megkérdőjelezték az utóbbi időben. 

Ennek az egyik oka, hogy G.w.M. bár a nagykoncertjeit lemondta, kisebb, 20-30 perces fellépéseket továbbra is vállal, valamint rendszeresen jelentkezik be a volán mögül a közösségi médiába feltöltött videóin.

Sokak szerint a rapper csak kifogásnak használja a betegségét és igazából azt akarja vele leplezni, hogy az embereket nem érdekli a koncertje.

„Akinek »leáll az egyensúlyközpontja«, az nem koncertezik egyáltalán, 20 perces kis bulikat sem vállal, vezetni meg pláne nem vezet! Ez jó duma, hogy elkendőzzék, mennyire nem érdekelte a kutyát se az Akvás buli” – írta egy kommentelő, akinek a szavaira Kulcsár Edina a Redditen reagált.

„Tudod, az ember, ha rosszabbul is van, akkor próbál pozitív maradni. Mi így élünk, ha éppen tehetjük. Nyilván vezetés közben nem szédült, sőt a doki kifejezetten javasolta, hogy vezessen és ezzel erőltesse a szemét, de tényleg jó hosszan kifejtettem egy másik kommentben” – magyarázta az egykori szépségkirálynő, akinek az állítását korábban egy szakember cáfolta. Mint azt dr. Bense Tamás a Ripostnak kifejtette, aki ilyen betegséggel küzd, annak nem ajánlott vezetni.

„Semmilyen körülmények között nem ajánlott gépjárművet vezetni, mivel a fül kristályok elmozdulása általában szédülést, egyensúlyzavart, de a legrosszabb esetben még eszméletvesztést is okozhat. Ezek tudatában nem tartom biztonságosnak, ha bárki is a volán mögé ül ebben az állapotban. Ráadásul az ilyen fül-orr-gégészeti problémák a legtöbb esetben lassan gyógyulnak, tehát több hétig is szenvedhet a beteg az előbb említett panaszoktól” – hívta fel a figyelmet a doktor.

(Borítókép: G.w.M. Fotó: Kaszás Tamás/Index)