Valakiről kiszivárog, valaki önszántából teregeti ki, mást megfenyegetnek vele: a világsztárokat sokszor a tudtukon kívül veszik fel, ám nem ritkán önszántukból örökítik meg az intim pillanataikat. Arra ugyanakkor már kevésbé gondolnak, hogy mi történik, ha ezek a felvételek rossz kezekbe kerülnek. Az OnlyFans korszakában már kevésbé kirívó, ha valakiről hasonló videók kerülnek napvilágra, ám korábban hatalmas botrányok kerekedtek az ilyen esetekből. Cikkünkben összesen hét olyan hírességet mutatunk, akiknek kiszivárogtak a szexvideói.

Colin Farrell

Az ír filmsztár, Colin Farrell még 2005-ben készített intim felvételt Nicole Narain playmate-tel. Később 5 millió dollárt, mai árfolyamon 1 milliárd 769 millió forintot ajánlottak neki a jogokért, de visszautasította az ajánlatot.

Pamela Anderson és Tommy Lee

A valaha volt egyik legdrámaibb kiszivárogtatás a Baywatch sztárjához, Pamela Andersonhoz és exférjéhez, a dobos Tommy Lee-hez kötődik. Az egykori szerelmesek 1995-ben készítettek szexvideót a nászútjukon. A felvételt állítólag ellopták az otthonukból. A pár végül beperelte az IEG pornócéget, amely videókazetta fomájában piacra dobta a filmet. A felek később bizalmasan megegyeztek a bíróságon.

Gene Simmons

A KISS frontemberéről, Gene Simmonsról 2008-ban kezdett el terjedni egy szexvideó az interneten. A felvételen látható hölgy Bunny Shannon Tweed playmate volt.

Kris Humphries és Myla Sinanaj

Kim Kardashian exbarátja, a kosaras Kris Humphries 2013 augusztusában készített intim felvételt Myla Sinanajjal, a Kardashian-utánzatból lett tévés személyiséggel. Sinanaj mindent megtett, hogy Kim Kardashian nyomdokaiba léphessen, többek között számos plasztikai műtéten átesett, hogy minél jobban hasonlítson a reality-sztárra.

Kanye West

Kanye Westről két intim videó is kiszivárgott. Az elsőn egy 18 éves házas nővel látható a rapper, míg a második, már jóval hosszabb felvételen 40 percen keresztül hetyeg egy fiatal hölggyel egy hotelszobában. Úgy tűnik, az atlantai születésű előadó nem sokban különbözik a volt feleségétől, Kim Kardashiantől, aki bár ezen a listán nem szerepel, szintén egy napvilágra került szexvideó főszereplője. Konkrétabban a volt párjával, Ray J-vel készült intim felvétele tette ismertté, amikor az 2007-ben kiszivárgott. Pletykák szerint a későbbi reality-sztár tudatosan szivárogtatta ki az édesanyjával a videót, hogy így tegyen szert hírnévre.

Paris Hilton

Vitathatatlanul minden idők legnépszerűbb celeb szexvideója Paris Hilton 2004-ben kiszivárgott felvétele, amelyen az akkori barátjával, Rick Salomonnal szexel. A videót éjellátó üzemmódban rögzítette a pár, a 1 Night in Paris címen elhíresült film pedig a világhírnévig repítette a társasági hölgyet. Hilton a mai napig esküszik arra, hogy egyetlen egy dollárt sem keresett az intim felvétellel.

Jennifer Lopez

Állítólag 2008-ban Jennifer Lopezről is előkerült egy szexvideó, ám a színésznőnek még azelőtt sikerült leállítania a terjesztését, hogy abból bármi is kiszivárgott volna.

(SheKnows)

(Borítókép: Jennifer Lopez és Colin Farrell. Fotó: Getty Images)