Több mint 40 év házasság után is dúl a szerelem Korda György és Balázs Klári között. Hogy mi a titkuk? Arról a TV2 Mokka című adásában rántották le a leplet.

Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári között 44 év után is dúl a szerelem. A kapcsolatukról a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában vallottak, ám mielőtt rátértek volna a magánéletükre, először a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutató döntőjéről ejtettek pár szót. Balázs Klári kiemelte, mekkora boldogsággal állt színpadra az est győztese, Karapancsev Kristóf mellett, Korda György pedig elárulta, először látta szerepelni a feleségét nézőként. A magánéletük kapcsán aztán elárulták a titkát annak, hogy marad fenn a köztük lévő tűz több mint négy évtizedet követően is.

Nagyon sokat utaztunk, ezek megszépítik a kapcsolatot, meg is gyorsítják az időt

– mondta a híres páros, amelynek tagjai hatalmas születésnapi koncertre készülnek az Arénában, ahova újdonságokkal készülnek.

Sánta Laci és Szabyest

Sánta Laci és Szabyest a Mokka vendége volt hétfő reggel, az adásban pedig mindketten őszintén meséltek az érzéseikről. Többek között elárulták, hogy a mobiltelefon nélküli élethez meglepően hamar hozzászoktak, Szabyest ugyanakkor szóvá tette, hogy mekkora kihívást jelentett a számára, hogy átadja másnak a vezetői szerepet. Sánta Laci erre csípősen csak annyit reagált:

Azért az okoskodás ment neked...

A két versenyző között akkor éleződött ki igazán a konfliktus, amikor a Farm VIP csapatainak lakóhelyet kellett cserélniük, a szócsata pedig a beszélgetős műsorban is folytatódott közöttük. Szabyest végül Rékasi Károlynak is üzent.

Én is nehéz ember vagyok, ő is egy nehéz ember, ez a kettő találkozott.

Karapancsev Kristóf

Karapancsev Kristóf lett a Sztárban Sztár leszek! győztese, aki ünneplésképpen a műsor után egész éjszaka bulizott.

Örültem, hogy kihívások elé állított a műsor és mesterem

– nyilatkozott a Mokkában Karapancsev, aki ugyan megtisztelőnek érezte a különböző feladatokat, rengeteget stresszelt miattuk, aminek következtében nagyon elfáradt. Ettől függetlenül a végletekig hálás Majka segítségéért, ugyanis a rengeteg munkának köszönhetően kiválóan szerepelt Balázs Klári mellett, akinek látványától először teljesen ledermedt.

A Mokka nézőinek végül azt is elárulta az énekes, hogy a megnyert pénzt a karrierje építésére tervezi fordítani. A jövőben a saját, pop-rock stílusban szerzett dalait szeretné előadni, a koncertekhez azonban elengedhetetlen, hogy beszerezzen néhány alapvető eszközt. Mindezek előtt azonban hazautazik a családjához az újonnan szerzett autójával.

(Borítókép: Korda György és Balázs Klári. Fotó: )