A Balázsék című műsor hivatalos oldala is megerősítette a hírt, hogy 15 év közös munka után elválnak Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani útjai.

Szomorú hírt kell elfogadnia azoknak, akik rajonganak a Balázsék című reggeli műsorért és a műsorvezető trióért, ugyanis a hármas élő adásban jelentette be, hogy távozik a műsorból Vadon Jani.

Szeretnénk ezen a felületen is megerősíteni a mai adásban elhangzottakat. 15 együtt töltött év és közös munka után Vadon Jani januártól elbúcsúzik a Rádió 1-től és a Balázsék című reggeli műsortól

– olvasható a Balázsék hivatalos Facebook-oldalán.

A Balázsék című műsor 2016 óta fut a Rádió 1-en, de a műsor elődje a Morning Show már 2009-ben indult el a híres legendás hármassal, Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival.

A közlemény szerint a távozó műsorvezetőt „új kihívások vonzzák és szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát”.

„Amit megértünk és elfogadunk” – tette hozzá a Balázsék stábja.

Kicsit olyan ez számunkra, mint amikor egy családtagunk külföldre költözik. Nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait.

Azt mondják a változás lehetőség a fejlődésre, mi is ezzel az optimizmussal tekintünk a 2024-es esztendőre. A Balázsék c. műsorunk megújulva folytatja tovább, hogy nektek, kedves Hallgatók, továbbra is jól induljanak a reggeleitek” – zárul a közlemény.

(Borítókép: Vadon Jani. Fotó: RTL)