Zámbó Krisztián elárulta mi a legkedvesebb emléke édesapjáról, amit a mai napig szívében őriz.

Zámbó Krisztián

Az énekes a Mokkában mesélt arról, hogy feldolgozta édesapja egyik dalát, aminek kapcsán eddig még nem látott felvételeket is megmutatott Zámbó Jimmyről. Zámbó Krisztián elárulta, hogy a feldolgozott dalban végre megtalálta saját hangját, ami számára sokat jelent, mert korábban mindig apját akarta hozni a dalaiban.

Magabiztos vagyok a hangomban

– jelentette ki.

Az énekes minden évben elkészít egy dalt Jimmy-től, mindig egy olyat, amely számára fontos és jelentős mondanivalója van.

„A legnagyobb Jimmy-dalokhoz nem nyúlok, viszont nekem ezek a dalok, amiket feldolgoztam, azokhoz emlékeim vannak, ezeket próbálom feldolgozni” – magyarázta Krisztián és azt is elárulta, hogy a mostani dalában olyan archív felvételekkel gazdagította a videóklipet, amelyeket még nem láthatott a közönség édesapjáról.

Kiderült az énekesnek még rengeteg olyan videója van apjáról, amit a nagyközönség sosem láthatott és szerencséjére az egyik legkedvesebb emlékét is megőrizte egy felvétel.

Édesapám segített világra hozni egy kiscsikót, lehettem 8-9 éves, és ahogy beszél a lovacskához...

– emlékezett vissza Krisztián.

Gáspár Zsolt

A Farm VIP sztárja a TV2 munkatársával, Hajas Ádámmal együttműködve folytatja adományozó akcióját, hogy gyermekek ezreinek tegye szebbé az ünnepét.

Sok gyermeknek elvittük a Mikulás-csomagokat

– jelentette be Gáspár Zsolt a Mokka műsorában és megmutatta személyes katalógusát is, amelyben látható, hogy eddig merre járt országszerte.

Gáspár Zsolt 2024-es terveiről is beszélt, amiben szerepel, hogy ingyenes mosodát nyisson Nógrád megyében, mivel ő is és Hajas Ádám is ott nőttek fel. Emellett olyan gyermekeket keresnek, akik a zene felé kacsintgatnak, hogy támogassák őket az oda vezető úton.

Kucsera Gábor

Idén a hontalanok mellett az árva és a mélyszegénységben élőknek is gyűjt a Fradisták Az Állatokért Egyesület. Az akcióról Kucsera Gábor és Hamberger Ádám meséltek a TV2 reggeli műsorában és elárulták, idén nagy fába vágták fejszéjüket, ugyanis a fő cél az, hogy megfelelő aljzatot tudjanak adni az állatok alá, emellett pedig olyan eszközöket is tudjanak biztosítani az egyesület számára, amelyekre szükségük van a gondozáshoz. A sztár és az egyesület azonban nem csak az állatokra gondol, hiszen régóta gyűjtenek már közösen a Tűzoltó utcai Gyermekklinika részére is.

Ezek mellett december 17-én lesz egy nagyszabású gyűjtési akció a Groupama Arénánál, amivel kapcsolatban tizenkét „angyal listát” kértek rászoruló családoktól a szervezők, amik alapján beszerezték a szükséges ajándékokat. A szervezők úgy gondolják, hogy a ruhák, a játékok és a plüssök a kisgyermekek számára hatalmas boldogságot jelentenek.

(Borítókép: Zámbó Jimmy 1999. január 1-jén a Budapest Sportcsarnokban. Fotó: Földi Imre/MTI)