Keddi hírösszefoglalónkban még: Majka élő adásban vallotta be, mennyire elérzékenyült, amikor díszpolgárrá avatták, Növényi Róbert pedig családi drámájáról vallott.

Jákob Zoltán

A milliárdos üzletember és volt felesége, Katalin között már évek óta véget ért a szerelem, azonban barátként tekintenek egymásra. Jákob Zoltán a Hot! Magazinnak elárulta, hogy az ünnepeket is volt párjával tölti.

A szentestét Magyarországon töltjük, abban a házban, ahol a lányaim a születésüktől fogva laknak. Nagyon meghitt az egész, ajándékozunk, majd náluk is alszom. Másnap viszont mindig elutazunk. Tavaly Lappföldre mentünk, a Télapóhoz

– mesélte az üzletember, aki Katalin új párjával is jól kijön.

„Idén egy trópusi helyre utazunk. A Maldív-szigeteket vesszük célba, ráadásul olyan részre megyünk, ahol még én sem jártam. Van ott olyan étterem, amely a fák lombjaira épült, de olyan is, ami az óceán alatt van, és ha felnéz az ember, fölötte úsznak a halak. Remélem, a gyerekeknek tetszik majd” – tette hozzá Jákob, aki arra is kitért, hogy hogyan sikerült a válás ellenére ilyen jó kapcsolatban maradnia egykori párjával.

Már nincs miért haragudnunk egymásra. Mindent lerendeztünk, nem veszekszünk semmilyen vagyontárgyon, nincs köztünk ellentét. Magunk mögött hagytuk a múltat, túl vagyunk a csatáinkon.

Persze, a válás nem volt fáklyásmenet, de túléltük, és most már csak az számít, hogy a gyerekeknek jó otthonuk legyen, jól érezzék magukat az anyjukkal és velem is. Fontos, hogy ők ne érezzenek semmilyen feszültséget, így nyugodtan koncentrálhatnak az iskolára és az életükre” – fogalmazott az üzletember.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

A Dancing with the Stars első férfi győztese és az énekesnő kapcsolatának ugyan augusztus 9-én a nyilvánosság előtt is vége szakadt – miután a sztárséf egy közleményben tudatta, hogy hat év után külön utakon folytatják az életüket. Dacára annak, hogy már négy hónap eltelt a szakítás óta, a Blikk úgy értesült, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi még mindig házastársak, mivel jogi ügyeiket nem zárták még le.

A portál azt is kiszúrta, hogy az interneten elérhető nyilvános céges adatbázisban Tóth Gabi az egyéni vállalkozásában még a házas nevével szerepel, dacára annak, hogy már egy új férfi, Papp Máté Bence oldalán talált rá a boldogság. Bár a pár nem kívánt nyilatkozni a kérdésről, de az egykori szerelmesek környezetéből egy informátor elmondta, hogy azért vannak még mindig együtt papíron, mert nem volt idejük foglalkozni a válással.

Az első hetekben, amikor kiderült, hogy vége a házasságuknak, túl sok volt a fájdalom és az indulat ahhoz, hogy bármit higgadtan, mélyebben meg lehessen beszélni.

Az egyértelmű volt, hogy a közös kislányuk nevelését illetően kell mindenekelőtt megegyezniük, hiszen Gábornak és Gabinak is az volt a legfontosabb, hogy Hanni a lehető legkevésbé sérüljön az új helyzet miatt” – fogalmazott az informátor.

Alapvetően nincsenek vitás kérdések közöttük, hiszen Hannarózát felesben nevelik, a kislány mindkét szülőjével tölt minőségi időt, az anyagiakról szintén nem kell egyezkedni, hiszen közös cégük nem volt, a szentendrei álomotthon pedig Tóth Gabi nevén van.

A válópert ugyan csak el kell indítani, de legalább egy tárgyaláson részt kell venni, ám a sűrű őszi időszakban egyikük sem akart ezzel foglalkozni. Emellett mindketten le akartak higgadni, hogy ha netán mégis felvetődne bármilyen vitás kérdés, arról ne érzelmi alapon döntsenek” – tette hozzá a bennfentes, aki szerint nagy valószínűséggel jövő év első felében kerülhet sor a válásra, mivel már véget ért a Dancing with the Stars és a Sztárban Sztár leszek! is, amik sok időt emésztettek fel.

Karapancsev Kristóf

Miután Karapancsev Kristóf megnyerte a Sztárban Sztár leszek! műsorát nagy tervekkel vág neki megújult életének. Abban már korábban biztos volt, hogy nyereményéből komoly összeget szánna új dalok, videóklipek létrehozására, amiként azt is elmesélte, hogy később szeretne majd egy együttest alapítani. A tervei megvalósításának érdekében viszont el kell hagynia otthonát Mezőtúrt.

Januárban Budapestre költözöm! Nem mintha nem szeretném Mezőtúrt, hiszen az anyukám és a keresztszüleim is ott élnek, de a karrierem szempontjából fontosnak tartottam meghozni ezt a döntést.

Egy albérletben fogok lakni, miközben minden erőmmel a zenei karrieremen dolgozom majd. A döntő utáni napokat Mezőtúron töltöttem, ahol beugrottam a régi munkahelyemre is, ami egy autóipari cég. Még ügyintézőként tevékenykedtem itt” – mondta el a Borsnak és hozzátette, sok barátja él a fővárosban.

A műsor alatt Kristóf magánélete is felborult, ugyanis a forgatások alatt döntött arról, hogy lezárja a barátnőjével való kétéves kapcsolatát. A szakítás oka, hogy Kristóf most kizárólag a zenei karrierjére szeretne fókuszálni. Azt is elárulta, hogy bár sokan gratulálnak neki, ismerkedés céljából még nem keresték meg a lányok.

Gratulációkat kapok szép számmal, de ismerkedés céljából nem írnak a lányok, és ez így van jól

– fogalmazott az énekes.

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)