A népszerű műgyűjtő és felesége a Szerencsekerék című műsorban vendégeskedett, ahol Polgár Árpád egy nagy jövőbeli tervéről is beszélt.

Polgár Árpád nagy célokkal indul neki a 2024-es évnek: egy nagyon különleges utazást tervez megvalósítani jövőre, amire kevés embernek adatott eddig lehetősége.

Polgár már le is tette a foglalót a különleges programra, ami nem más, mint egy űrutazás. 

A Blikk beszámolója megemlíti, hogy az üzletember és felesége Polgár Tünde rengeteg gyönyörű helyén volt már a világon: egy nappal ezelőtt Tünde a világ legkülönlegesebb repteréről jelentkezett be Szingapúrból, előtte nem sokkal pedig  még a világ túlvégén Saigonban járt. Az űrutazás olyannyira komoly terve Polgár Árpádnak, hogy Kasza Tibi a műsorban kifejezetten érdeklődött a projektről. 

„A helyzet az, hogy ez picit most megfúródik, volt egy kis balesetem: fejre estem. Az orvosok nem javasoljak. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy 2024-re mégis” – mesélte a műsorban Polgár, megemlítve a tavaly februári életveszélyes fejsérülését. A műgyűjtő már ki is fizette az előleget az utazásra, illetve azt is elárulta, hogy pontosan mennyibe kerül egy ilyen kiruccanás.

250 ezer dollár az alap. Emelheted a tarifát, akkor előbbre kerülsz a sorban

– mondta Polgár Árpád.

Ez alapján, ha valaki az alap csomagot veszi meg, akkor összesen 88 millió forintot kell kicsengetnie az űrutazásért cserébe. 

(Borítókép: Polgár Árpád. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)