Sydney van den Bosch a Szerencsekerék új évadáról mesélt, illetve őszintén vallott a Kasza Tiborral való viszonyáról.

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch a Mokka vendégeként mesélt arról, hogy elindult a Szerencsekerék ötödik évada, amelyben a sztárok új meglepetésekkel készülnek.

Mindig új emberek jönnek, új történetekkel, új célokkal, ezért nem tud unalmassá válni

– magyarázta a Szerencselány, aki tíz éve ismeri a műsorvezetőt, Kasza Tibort. Mint elmondta, a humor a közös nyelvük, így meglehetősen gördülékenyen folyik a kettejük közötti közös munka.

Sydney van den Bosch a legvidámabb és legmeghatóbb emlékeit is felidézte az eddigi évadokból, valamint az idei szezon néhány húzónevét is elárulta, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy nem akármilyen adásokra készülhetünk.

Somhegyi Krisztián

Somhegyi Krisztián volt élsportoló önként vállalta, hogy vérplazmát ad a rászorulóknak. A sztár először egy cipősdobozba gyűjtött össze néhány édességet és más meglepetéseket, amelyeket egy tízéves kisfiúnak szánt, ezután pedig a kamerák előtt feküdt fel egy ágyra, hogy beteg emberek számára adományozzon vérplazmát.

Jót tenni nem nehéz. Bejövök ide, fekszem egy kényelmes ágyon, és közben gyógyszert csinál a gép másoknak, akiknek szüksége van rá

– fogalmazott Somhegyi, aki fontosnak tartja az adakozást. Mint arra külön felhívta a figyelmet, apró dolgokkal is nagy segítséget tudunk nyújtani másoknak. A plazmaadás például mindössze negyven perc, pihenéssel együtt egyetlen óra. Hogy ez miben más az általános véradásnál, arról a volt sportoló a kamerák előtt mesélt.

Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta otthona már karácsonyi pompában úszik. Az énekesnő a fáját tíz évvel ezelőtt állította fel és mindig az adott évszaknak, valamint ünnepeknek megfelelően díszíti fel azt.

Szeretem a túlzásokat, minden legyen szép és színes

– árulta el az ízléséről Cini, akinek az életrajzi filmjét jövő tavasszal kezdhetik forgatni. Az énekesnő továbbra is azt szeretné, hogy Tóth Andi játssza el őt. Mint azt leszögezte, nem érdekli, hogy az ifjú tehetség visszavonult, mindenképpen őt akarja a szerepre. Felkeresni azonban csak akkor szeretné Tóthot, ha már kész szerződéssel tud szolgálni a számára.

(Borítókép: Sydney van den Bosch. Fotó: Kaszás Tamás/Index)