Tom Cruise volt házassága 15 évvel ezelőtt ért véget, a színésznek azóta nem volt olyan kapcsolata, amelyet felvállalt volna a nyilvánosság előtt. Az egykori orosz modell, Jelszina Harjova lehet az első.

Egy orosz oligarcha volt feleségének személyében találhatott rá újra a szerelem Tom Cruise-ra. A 61 éves színészt és a brit állampolgárként élő egykori modellt, Jelszina Harjovát egy londoni partin látták csókolózni nemrég. A 36 esztendős hölgy korábban a gyémántkereskedő Dmitrij Cvetkov neje volt.

„Tom és Jelszina együtt jelentek meg a Grosvenor Square-en tartott partin a vendégek nagy meglepetésére. Az orosz bombázó egy pánt nélküli, fekete, gyémántcsokorral díszített ruhát viselt és Aljona Avramenkóval, egy korábbi Miss Európa-versenyzővel pózolt, mielőtt a táncparkettre lépett volna a Top Gun sztárjával, aki az éjszaka nagy részét azzal töltötte, hogy Jelszinával táncolt, izzott közöttük a levegő. Végül együtt távoztak az eseményről a kora esti órákban” – árulta el az exkluzív parti egyik résztvevője a Daily Mailnek.

Jelszina Harjova  2021-ben szakított az orosz milliárdossal, akivel az összesen 42 millió fontot érő ingatlanok, Cartier-ékszerek, Renoir és Chagall-művek, valamint Ferrari és Bentley autómodellek elosztásáért folytatott jogi harcot. 

„A nyáron került címlapokra az évek óta tartó válásuk, miután Harjovát azzal vádolták, hogy jelentős vagyont rejtegetett a volt férje elől, többek között az 1 millió fontos (443 millió forintos) táskagyűjteményét” – számolt be a lapnak egy bennfentes, aki az egykori modell és Cruise kapcsán azt is megjegyezte, hogy véleménye szerint tökéletes párt alkotnának, hiszen mindketten túl vannak nagy csalódásokon. Mint ismert, Tom Cruise 15 évvel ezelőtt vált el Katie Holmes színésznőtől, akitől egy lánya született, Suri Cruise. Azóta nem volt olyan komoly kapcsolata a színésznek, akit a nagy nyilvánosság előtt is felvállalt volna. Az orosz szépség lehet az első.

(Blikk)

(Borítókép: Tom Cruise. Fotó: Getty Images)