Berki Mazsi boldogabbnak érzi magát, mint valaha. Mint arról a Fókusznak adott interjújában beszámolt, a párjával egy családként nevelik a férfi két, előző kapcsolatából származó gyerekét, valamint Emmát.

Berki Mazsi nemrég az RTL Fókusznak adott interjút, amelyben beavatta a nézőket a magánéletébe. Berki Krisztián özvegye hónapok óta egy párt alkot a gazdag vállalkozóval, Zoltánnal, akivel egyes pletykák szerint már korábban viszonya volt, ám a férje halála miatt titkolózásba kellett burkolóznia. Mazsi még idén januárban költözött a Berkivel közös kislányával, a kétéves Emmával Székesfehérvárra, ahol aztán összebútorozott az új párjával, aki az előző kapcsolatából két gyermeket nevel. Mint azt Mazsi elmondta, Zoltán családjával együtt boldogan élnek. A férfi remek pótapukája Emmának, aki már most olyan akaratos tud lenni, mint az édesanyja.

„Nagyon akaratos, én is ilyen voltam. Általában amit szeretne, azt eléri, de hála a jóistennek, van itthon férfi a háznál. Megmondom őszintén, én nagyon lágyszívű vagyok, és a párom az, aki a rossz zsaru szokott itthon lenni” – nyilatkozta Berki Mazsi, aki már egy családként tekint magukra. A sztáranyuka úgy érzi, hogy erősebb, mint valaha, és ami a legfontosabb: nagyon boldog.

„Az az igazság, hogy mindenem megvan, amiről álmodhattam. Van egy gyönyörű szép egészséges kislányom, egészségesek a szüleim, kaptam egy új családot, akik szeretnek és befogadtak” – tette hozzá az édesanya.

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: Szollár Zsófi/Index)