Nem is gondolnánk, de néhány magyar sztár komoly súlyfelesleggel küzdött fiatalon, amit évek komoly munkájával tudtak csak ledolgozni. Találhatunk olyanok hírességeket is, akiknek egy válás vagy szakítás világított arra rá, hogy változtatniuk kell. Összeállításunkban olyan hazai sztárokat mutatunk, akik elképesztő átváltozáson mentek keresztül.

Peller Anna és Lukács Miki

Peller Anna korábbi párja, Lukács Miki megosztották közösségi oldalukon, hogy hogyan néztek ki 15 évesen. Bár a fiatalon hosszú hajú színész is sokat változott az elmúlt évek alatt Peller Anna átalakulása még elképesztőbb.

A műsorvezető saját bevallása szerint 16 évesen 100 kiló volt, ami miatt folyamatosan bántották az iskolában, aztán egy nyári szünet alatt ledobott 20 kilót, majd ahogy megismerkedett egykori férjével szépen megszabadulta felesleges kilóktól.

Radics Gigi

Az énekesnő 2012-ben megnyerte a Megasztárt, amiben már vékonyan ismerhette meg a szélesebb közönség. Radics Gigi azonban elárulta, hogy kamaszként jelentős súlyfelesleg volt rajta, ami megterhelte a szervezetét és elhatározta, hogy megszabadul a plusz kilóktól. Végül egy év alatt 20 kilót sikerült lefogynia.

„Köztudott, hogy kislányként duci voltam. A karrierem érdekében fejben kellett eldöntenem, hogy életmódot váltok. Ebben a szüleim nagyon sokat segítettek. Nálunk vidéken a szívélyes vendéglátás a divat, mindennap volt alkalom az evésre. Miután eldöntöttem, hogy nem eszem több töltött káposztát, lecsökkentettem az édességadagot is, elhagytam a fehér kenyeret, és sportolni kezdtem” – nyilatkozta 2018-ban az énekesnő.

Tóth Vera

A Megasztár első szezonjának győztese sokáig küzdött súlyfeleslegével, sok diétát kipróbált, mígnem hét évvel ezelőtt vállalkozott a gyomorszűkítő műtétre. A beavatkozás óta nagyjából 50 kilót adott le, az eredményre pedig közösségi oldalén is megemlékezett.

„Folyamatosan kétségek gyötörnek még akkor is, amikor jónak tűnik minden. Persze sokszor elfogadtam és hittem abban, hogy nem néznek rám másképp, mint egy vékony emberre, de tudtam, hogy a valóságban ez nem így van. Az igazság fájdalmas egy túlon túl, túlsúlyos embernek. Persze, eléldegéltem én ebben a fura magányban, bálna testben egy törékeny kinézetű kismadárka személyiségével, de

tudtam, hogy változtatnom kell, már csak az egészségem miatt is.

És amikor már feladtam minden sikertelen életmódváltást, elhatároztam, hogy másképp változtatok...” – emlékezett vissza az énekesnő.

Horváth Gréta

Horváth Grétát kapcsolata hirtelen ért véget meggyes Dáviddal, amikor a férfi elhagyta feleségét és gyermekét Stana Alexandráért. A válásnak azonban voltak pozitív hatásai, ugyanis a sztár nem hagyta, hogy maga alá gyűrje a depresszió, hanem erőt merített abból, ami miatt belsőleg és külsőleg is megújult, továbbá a pénzhez is más lett a viszonya.

Manapság Horváth Gréta már nem aggódik a pénz miatt, évente többször is kikapcsolódik külföldön a párjával vagy a családjával. Számára ez az igazi pihenés, és szeretne még sok szép helyre eljutni a jövőben is, miközben Instagram-oldalán is látszik a változás és merészebbnél merészebb fotókkal örvendezteti meg követőit.

Shane Tusup

Egy ország, sőt a világ egy része követhette végig Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatát. Az úszónő ugyanis hatalmas sikereket ért el edzőjével és férjével. Több világbajnoki és olimpiai bajnoki cím lett a kapcsolat eredménye sportszempontból. Aztán 2018-ban derült ki, hogy a sztárpár válik.

Hosszú Katinkától való válása után hatalmas fordulatot vett az edző, aki az addig megszokott sportos stílusát elegánsra cserélte, majd a haját is megváltoztatta, a kecske szakálla helyett pedig borostát hagyott. Jelenleg rá sem lehet ismerni az egykori edzőre.

(Borítókép: Peller Anna. Fotó: Velvet)