A fényűző élet és a ragyogó reflektorfény mögött sok esetben keserű igazság rejlik. Cikkünkben felfedjük azokat a hírességeket, akiket a hátuk mögött megcsalt a szerelme.

Natalie Portman


Natalie Portman és Benjamin Millepied házassága 11 év után került válságba, amikor kiderült, hogy Millepied egy fiatal francia aktivistával, Camille Étienne-nel folytat viszonyt. Bár a pár kapcsolatáról már korábban is felröppentek nyugtalanító pletykák, a férj hűtlensége végül mély sebeket ejtett Portman szívében.

Sandra Bullock


Sandra Bullock és Jesse James házassága 2010-ben ért véget, miután Jesse több nővel is megcsalta a színésznőt. Jesse egy interjúban bevallotta:

Igen, megcsaltam a feleségemet...

és bocsánatot kértem. Ez a történet vége. Általában a nőkre és a férfiakra is jellemző az, hogy csalfák. Ez az élet része.”

Sienna Miller


Jude Law 2004-ben jegyezte el Sienna Millert, de egy évvel később megcsalta őt a gyerekei dadájával. A sztárpár bár egy ideig próbálta megmenteni a kapcsolatát, végül 2006 novemberében elváltak útjaik. Pár évvel később, 2009 decemberében már arról szóltak a hírek, hogy Jude Law és Sienna Miller újraélesztette a kapcsolatát, és a karácsonyt is együtt töltötték a színész gyerekeivel Barbadoson. Ez a fellángolás sem tartott sokáig: 2011 februárjában végleg szakítottak egymással.

Elizabeth Hurley


Hugh Grant, Elizabeth Hurley korábbi partnere egy örömlánnyal lépett félre, ami nyilvánosságra került. Hugh Grant nyilatkozatában úgy fogalmazott:

Tegnap este valami egészen nagy őrültséget csináltam.

Megbántottam azokat, akiket szeretek, és zavarba hoztam azokat, akikkel együtt dolgozom. Mindkét dolgot jobban sajnálom annál, mint ahogy azt szavakkal ki lehetne fejezni.”

Eva Longoria


Eva Longoria házassága Tony Parker francia kosárlabdázóval 2010-ben zárult le, miután kiderült, hogy Parker az egyik barátja és csapattársa feleségével folytatott viszonyt. Eva Longoria állítólag a férje telefonjában félreérthetetlen SMS-eket talált, amelyeket a férfi egy bizonyos Erin Barry-vel váltott, a sportoló játékostársának a nejével váltott. Eva Longoria nem sokkal az eset után beadta a válókeresetet.

Shakira


Shakira és Gerard Piqué kapcsolata 2022-ben ért véget a focista hűtlensége miatt. Az énekesnő egy csípős dallal vágott vissza egykori szerelmének, aki a közös barcelonai otthonukban múlatta az időt a nála 12 évvel fiatalabb szeretőjével, miközben Shakira a közös gyermekeikkel nyaralt.

Jennifer Aniston


Jennifer Aniston és Brad Pitt házassága azután futott zátonyra, hogy Brad Pitt a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán szorosabb kapcsolatba került Angelina Jolie-val. Bár kezdetben mindkét fél tagadta, hogy a válás előtt romantikus viszony alakult volna ki közöttük, a későbbiekben egyre több jel utalt arra, hogy Pitt már a házassága idején közeledett Angelina Jolie felé.

Gwen Stefani


Gwen Stefani házassága Gavin Rossdale-lel mély válságba került, amikor kiderült, hogy Gavin Rossdale hosszú ideje viszonyt folytatott a család dadusával. A titkos kapcsolatot néhány félreérthetetlen üzenet leplezte le, amelyek felfedték Gavin Rossdale hűtlenségét.

Victoria Beckham


Victoria Beckham férje, David Beckham 2004-ben bukott le, amikor a szeretője kitálalt a sajtónak az együtt töltött pásztorórákról. Victoria Beckham képes volt megbocsátani csapodár urának, és bár az azóta eltelt 19 évben volt még pár próbálkozás a hírnévre ácsingózó hölgyek részéről, úgy tűnik, hogy a sztárpár kapcsolata kikezdhetetlen.

Halle Berry


Halle Berry házassága Eric Benéttel több hűtlenségi eset miatt ért véget, ami annyira padlóra küldte a színésznőt, hogy öngyilkosságot kísérelt meg: gyógyszereket vett be és whisky-t ivott rá. Szerencsére a próbálkozás nem vezetett végzetes következményhez, és Halle Berry erősebben került ki ebből a nehéz időszakból.

Demi Moore


Ashton Kutcher állítólag kétszer is megcsalta a nála 15 évvel idősebb színésznőt, Demi Moore-t. Utóbbi mind a két esetről őszintén írt a Kívül-belül - Memoár című könyvében, amelyben részletesen beszámolt a kapcsolatuk mélypontjairól és a hűtlenség okozta fájdalomról.

Beyoncé


Beyoncé Lemonade című albuma részletes betekintést nyújt a Jay-Z-vel közös házasságának viharos időszakaiba, különös tekintettel a hűtlenség témájára és annak feldolgozására. Bár a pár nem részletezte nyilvánosan, hogy a házasságuk milyen kihívásokkal nézett szembe, az album hangulata és szövegei nagyon árulkodóak. Ez a 2016-ban megjelent lemez nemcsak a közönség számára volt megindító, hanem terápiás hatással is bírt a pár kapcsolatára, amely továbbra is fennáll: 2008 óta hivatalosan is házasok.

(Borítókép: 
Victoria Beckham és férje, David Beckham. Fotó: Getty Images)