A színházi világ két csillaga, Várkonyi András és Oszvald Marika, nem mindennapi randevúra szánta el magát, ahol nem csak a szívük, hanem az egészségük titkai is napvilágra kerültek!

A színházi élet két ragyogó csillaga, Várkonyi András és Oszvald Marika, egy váratlan és izgalmas találkozóra adták a fejüket, ahol nem csak a színpadi szenvedélyükről, hanem az egészségükkel kapcsolatos őszinte gondolataikról is beszéltek. A Tények Plusz kamerái előtt felfedték, milyen mély érzelmek és közös múlt fonja össze őket.

Várkonyi András, aki évtizedek óta a rajongók kedvence, most egy rendhagyó és személyes interjúban tárta fel kapcsolatának részleteit Oszvald Marikával. A két színész nem csak a színpadon, de a magánéletben is szoros kapcsolatot ápol, hiszen András már Marika édesapjával is jóban volt. A különleges találkozó során minigolfozásra is sor került, ami korábban elképzelhetetlen lett volna András számára, hiszen ízületi fájdalmai miatt komoly nehézségekkel küzdött. Ebben a helyzetben Marika lépett a képbe, aki egy természetes ízületregeneráló módszert ajánlott neki, ami végül mindkettejük számára megoldást jelentett.

A két művész, akik reggeltől estig a színpadon állnak, elárulták, hogy ebben az életkorban már szükség van egy kis segítségre. Marika így fogalmazott:

Muszáj egy kis segítség ebben a korban!”

A közös munka és a mély barátság láthatóan erős kötelékkel bír köztük, azonban egy dologban még nem döntöttek: ki a jobb minigolfozó...

Takács Zsuzska

Takács Zsuzska, a Farm VIP egyik kiemelkedő szereplője a Mokka adásában osztotta meg friss élményeit Kiss Daniellával. Takács Zsuzska vegyes érzelmekkel hagyta el a Farmot, örömmel térve vissza a megszokott világába, ugyanakkor csalódást is érezve: 

Egyrészt örülünk, hogy visszatérünk a kis világunkba, másrészt viszont egy nagyon nagy csalódás is...”

A telefon nélküli élet és a külvilágtól való elszigeteltség hihetetlen élményt nyújtott számukra. Daniella elárulta, hogy az idő múlását hamar elfelejtették, és gyorsan alkalmazkodtak az új életformához. Visszatekintve a műsorra, mindketten úgy érezték, hogy a játék során minden érzelem fokozottabban jelent meg, így utólag azt kívánták, bárcsak még nagyobb energiát és lelkesedést fektettek volna bele.

Daniella a műsorban szerette volna lerombolni körülötte kialakult sztereotípiákat, és igyekezett gondoskodni társairól. Zsuzska pedig hiányolta egykori csapattársa, a szépségkirálynő főztjét. Zsuzska sajnálja, hogy nem tudta teljes mértékben kibontakoztatni személyiségét, de úgy érzi, fejlődött a játék során. Párja, Zámbó Krisztián, örül ennek a változásnak, hiszen Zsuzska türelmesebbé vált a Farm VIP-ben töltött idő alatt.

Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília, aki már több mint hét évtizede áll a színpadon, nemrégiben egy különleges megtiszteltetésben részesült, amely a közönség és a szakma hatalmas elismerését hozta meg számára. A művésznő az Arany Medál díjat vehette át, amiért így fogalmazott: 

Közönség nélkül nincs színház!”

A művésznő  soha nem gondolta volna, hogy ilyen pályafutása lesz, hiszen célja mindig az volt, hogy adni tudjon másoknak. A díjátadón izgalmát nem tudta leplezni: 

Izzadt a tenyerem, kiesett a szívem, úgy vettem át a díjat...”

Elmondása szerint hatalmas boldogságot jelent számára, hogy a szakma és a rajongók elismerik tehetségét. Alázat és hit vezérli őt végig pályafutása során, és ezeket az értékeket igyekszik átadni másoknak is.

Esztergályos Cecília munkássága még ennyi év után sem áll meg, folyamatosan új projektekben vesz részt. A karácsonyi ünnepeket a családi hagyományok jegyében tölti, sütéssel és főzéssel. A bejgli és a borleves nélkülözhetetlen részei az ünnepi asztalnak, a töltött káposzta pedig már elkészült. Ezzel a meghitt hangulattal kívánt boldog ünnepeket minden tévénézőnek Esztergályos Cecília.

(Borítókép:  Várkonyi András. Fotó: RTL)