A TV2 sztárja, Marics Peti és barátai, Pető Brúnó és Valkusz Milán, szókimondóan és hevesen vitatkoznak az OnlyFans platform és a nők házassági esélyeiről.

A TV2 népszerű arcainak, Pető Brúnónak, Marics Petinek és Valkusz Milánnak a K-osz Podcast adásában folytatott beszélgetése során heves vitába keveredtek az OnlyFans platformmal kapcsolatban. A Borstól megtudtuk, hogy a sztárok különféle nézőpontokat képviselnek ebben a témában, ami szinte lángra lobbantotta a hangulatot.

Brúnó, aki az OnlyFans-t egy tisztességes vállalkozási lehetőségnek látja, kifejtette, hogy bár nem zavarja a platform működése, aggályai vannak a nők házassági esélyeivel kapcsolatban. 

Ki fogja ezeket a nőket feleségül venni?”

– tette fel a nagy kérdést. 

Ezzel szemben Marics Peti enyhébb álláspontot képviselt, megkülönböztetve az OnlyFans-t a pornográfiától, és Valkusz Milán hozzátette, hogy Amerikában sokkal elfogadóbbak ezzel kapcsolatban.

Valkusz Milán szerint az OnlyFans egy komoly lelki kihívást jelent a nők számára, akiknek szembe kell nézniük a társadalmi ítélkezéssel és a saját büszkeségük feladásával. Pető Brúnó azonban ebben nem értett egyet vele, állítva, hogy a hozzáállások nem különböznek jelentősen.

Marics Peti elgondolkodtatóan megjegyezte, hogy egy OnlyFans tartalomgyártóvá válás a nők eszmei értékének romlását jelentheti. Pető Brúnó ezt gyakorlatias szemszögből közelítette meg, úgy vélekedve, hogy egyesek számára elfogadható lehet, ha párjuk online mutogatja magát, amíg ez nem eredményez fizikai kontaktust idegenekkel.

A beszélgetés végén Pető Brúnó beismerte, hogy ő és barátai korábban közösen fizettek elő az OnlyFans-re, hogy olcsóbban jussanak hozzá különböző profilok tartalmához. 

Elvi kérdés, mennyit fizetek a lányoknak”

– árulta el Brúnó, miközben barátai nevetésben törtek ki a válasz hallatán.

(Borítókép: Marics Peti. Fotó: Szollár Zsófi/Index)