Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Marics Peti

A ValMar-duó énekese a K-OSZ PODCAST-ban vendégeskedett, ahol többek között az is szóba került, hogy milyen nőt keres. 

Én akkor szeretek kapcsolatban lenni, ha belelátom az adott nőbe, hogy lehetne a gyerekeim anyja

– mondta az énekes, aki úgy gondolja, minden kapcsolatnak megvan a saját szabályrendszere, ezért egy papírra nehéz lenne leírni, milyen is egy tökéletes kapcsolat. Szerinte minden embernek változnak a vágyai.

Papadimitriu Athina

Trokán Nóra édesanyja lefekvés előtt lett figyelmes arra, hogy furcsa hangokat hall. Miután lement a kazánházba látta, hogy lángokban áll, így becsukta az ajtót és hívta a 112-es telefonszámot. 

„Éreztem, hogy valami nagy baj van, azonnal kiugrottam az ágyból, mentem a hang felé, a folyosót már beborította a füst, de mentem tovább, és ahogy a kazánházba benyitottam, már méteres lángok álltak, mint egy indián máglya. Hirtelen azt sem tudtam, mit csináljak, persze, hogy megijedtem, de végig gondoltam, mit tegyek. Tudtam, hogy vizet ilyenkor a bojler miatt nem szabad, mert én is odaveszhetek, de egy ronggyal sem tudtam volna mit kezdeni, így gyorsan visszacsuktam az ajtót” – részletezte a Borsnak a nem mindennapi esetet, majd hozzátette:

„Mivel elmúltam 65 éves, és egyedül élek a falu végén, így nemrég megrendeltem a Gondosórát és azóta a kezemen hordom. Nem hittem, hogy ilyen hamar használni is fogom, de most felavattam, és meglepetésemre a gomb megnyomása után már a vonalban is volt a diszpécser, miközben a másik fülemen a tűzoltókkal beszéltem, mindeközben még a tűzjelző is megszólalt!” – említette meg.

„Így is hatalmas a károm, biztosat majd csak a biztosító tud mondani, de cserélni kell a bojlert, a vezetékeket, úgy néz ki, a kazánt is meg mindent, amit a tűz tönkretett, ami a martalékává vált. Most napokig nem lesz áramom, így vizem se. Mondanám, hogy romantikus a gyertyafény, de áram nélkül nem sok mindent tudok csinálni” – zárta a szomorú történetet Papadimitriu, aki a néhány utcányira lakó Elektra lányánál alszik a történtek óta. 

Lovas Rozi

Az RTL Gólkirályság című műsorának főszereplőjét alakító színésznő születésük óta nem igazán mutogatja gyerekeit a nyilvánosság előtt. A Best magazinnak azonban nemrég kivételt tett és férjével, valamint két gyermekükkel közösen pózolnak a címlapon, valamint a gyereknevelési elveikbe is beavatta az olvasókat:

„Változó, hogy ki a jó zsaru, és ki a rossz zsaru. Mindig közös erővel igyekszünk kisimítani a pillanatokat. A nagyszülőkkel is elég nagy az összhang, a kényeztetés náluk sem a tonnányi felesleges ajándékban merül ki. Misa három és fél évesen egy kis fa autóval pont olyan jól el tud játszani, mint valami méregdrága dologgal, szívesen épít az én régi legómból, amivel annak idején én is játszottam”

(Borítókép: Marics Peti. Fotó: Szollár Zsófi/Index)