Ismerje meg azokat a hírességeket, akik a legnagyobb televíziós műsorvezetők számára okoztak fejtörést – a legemlékezetesebb és legkínosabb interjúk, amelyekre nem szívesen emlékeznek vissza.

A televíziós műsorvezetők gyakran találkoznak különböző személyiségekkel, de vannak olyan vendégek, akikre nem szívesen emlékeznek vissza. Most összegyűjtöttük a legemlékezetesebb eseteket, amikor a műsorvezetők a legkínosabb vendégeikről meséltek.

Graham Norton: unalmas A-listások és az 'Ocean's 8' színésznői

Graham Norton Robert De Nirót említette, mint unalmas vendéget. 

„Nem egy mesemondó típus, és nem is nagyon verbális. Egyszer elkezdett mesélni, de végül csak azt kérdezte: 'Miért mondom ezt?” – idézte fel Norton. 

Az Ocean's 8 színésznőiről pedig így nyilatkozott:

Úgy éreztem magam, mint a srác, aki a buszt vezeti egy lánybúcsúban. Ők jól érezték magukat, de a közönség nem volt elképedve.

Jimmy Fallon: Robert De Niro egyszavas válaszai

Jimmy Fallon szintén De Nirót nevezte meg, mint egyik legrosszabb vendégét. 

„Az első interjúm Robert De Niro volt. A való életben sem beszél sokat... Egyszavas válaszok: „Igen.” „Nem.”” – emlékezett vissza Fallon.

Oprah Winfrey: az ügyvéd és Tom Cruise

Oprah Winfrey számára egy ügyvéd volt a legrosszabb vendég, aki folyamatosan a saját könyvét reklámozta.

Legalább '29-szer említette a könyvet, és ezt az számot már csak azután tudtam, amikor elkezdtem számolni

– mondta Oprah. Tom Cruise-ról pedig így nyilatkozott: „Annyira izgatott lett, hogy egy ponton megragadta a karjaimat, felemelte a magasba és győzedelmesen megrázta a levegőben!”

Jon Stewart: Hugh Grant kitiltva

Jon Stewart Hugh Grant színészről beszélt, akit a The Daily Show-ból kitiltottak.

„Hugh Grant volt a legrosszabb vendégem, és ezt úgy mondom, hogy diktátorok is voltak a műsorban” – emlékezett vissza Stewart. Grant állítólag rendkívül követelőző volt, és panaszkodott a műsorban használt klip miatt.

Conan O'Brien: Abel Ferrara rendező

Conan O'Brien Abel Ferrara rendezőt nevezte meg, mint legrosszabb vendégét.

Ferrara a műsor előtt elszökött. Beszállt a liftbe, kiment az utcára, és egyszerűen elmenekült

– mesélte O'Brien. A rendező később mégis visszatért a stúdióba, de állítólag rendkívül zavaros állapotban volt.

„Ordibálni kezdett velem, és teljesen kiszámíthatatlan volt. Végül biztonsági okokból nem is adtuk le a felvételt” – tette hozzá O'Brien.

Lorraine Kelly: Kevin Spacey és Harrison Ford

Lorraine Kelly Kevin Spacey-t és Harrison Fordot említette. „Kevin Spacey szörnyű volt. Nagyon arrogáns. Egyáltalán nem kedveltem őt” – vallotta be Kelly. Harrison Fordról pedig így nyilatkozott:

„Nem hiszem, hogy Harrison Fordnak különösebben tetszett a film, amit reklámozott, és emiatt valahogy nem volt igazán lelkes.”

Larry King: Phyllis Gates

Larry King Phyllis Gates-ről, Rock Hudson feleségéről beszélt. „Felnézek az órára, négy perce tart az interjú. Még 56 percem van ezzel a nővel, akinek nincs is mit mondania” – emlékezett vissza King.

Jay Leno: Trista Sutter

Jay Leno Trista Suttert, a The Bachelorette eredeti sztárját említette.

„Amikor később a nő megkeresett a parkolóban, és kérte, hogy készítsek róla képet, nem ismertem fel a saját vendégemet, sőt a nevét is megkérdeztem” – mesélte Leno.

Chelsea Handler: Russell Brand és Justin Bieber

Chelsea Handler szerint Russell Brand volt a legrosszabb vendége.

Leállította az egész forgatást, mert szüksége volt három eszpresszóra

– árulta el Handler. Justin Bieberrel kapcsolatban pedig így nyilatkozott: „A kanadai énekes odáig ment, hogy randevúzni hívott.”

Craig Ferguson: Macy Gray

Craig Ferguson Macy Grayt említette, mint legrosszabb vendégét. „Szerintem rossz kedve volt aznap este” – mondta Ferguson.

„Nem hinném, hogy rossz ember lenne ... én csak nagyon új voltam, és nem tudtam kezelni” – vallotta be.

Andy Cohen: Amber Rose és Debra Winger

Andy Cohen Amber Rose-ról és Debra Winger-ről beszélt. „Amber Rose hozzám fordult, azt mondja: „Szörnyű vendég vagyok?” – szerintem igen, Ön az egyik legszörnyűbb vendégünk” – emlékezett vissza Cohen. 

Debra Winger esetében Cohen azt említette, hogy bár volt köztük egyfajta kapcsolat, amikor a kamerák elindultak, valahogy mégis elvesztették egymást.

„Folyamatosan azt mondta a reklámszünetben, hogy „Olyan vagy, mint a zsidó kistestvérem. Úgy érzem, hogy kötődöm hozzád.” De aztán, amikor elindult a kamera, valahogy mégis elvesztettük egymást.”

James Corden: Rick Ross

James Corden Rick Ross rappert nevezte meg, mint egyik legemlékezetesebb vendégét. 

„Rick Ross beleegyezett, hogy elkészítsük a műsor néhány részét, de aztán mégis visszamondta. „Csak kimegyek a mosdóba” – mondta, és soha nem tért vissza” – mesélte Corden.

"Elküldtük a cuccot Rick embereinek, és Rick látta, imádta, és nagyon izgatott volt, hogy csináljuk meg. Rick Ross jött, leült, és mi megcsináltuk az interjút... Erre Rick azt mondta: „Csodálatos, csak kimegyek a mosdóba.”

Körülbelül 20 perccel később csak álltunk ott, és nem jött vissza. Aztán a menedzsmentje visszajött, és így szólt:

„Igen, Rick nem jön vissza” – mondta Corden.

Johnny Carson: Bob Hope

A néhai Johnny Carson Bob Hope humoristát említette, mint egyik legkevésbé kedvelt vendégét. „Az NBC két sztárja között volt egy kis versengés, és bár elviselték egymást, Johnny Carson nem igazán rajongott Bob Hope humoráért” – számoltak be róla.

Carson és Hope közötti kapcsolat mindig is feszült volt, és Carson gyakran érezte, hogy Hope nem hozza a legjobb formáját a műsorában.

Ezek a történetek betekintést nyújtanak a televíziós műsorvezetők néha kihívást jelentő világába, ahol a vendégek viselkedése gyakran kiszámíthatatlan és meglepő. A műsorvezetők profizmusa és türelme azonban gyakran segít átvészelni ezeket a kínos pillanatokat.

(Borítókép: Larry King. Fotó: Getty Images)