Élete egyik legnehezebb évét tudhatja maga mögött Tóth Gabi és Krausz Gábor. Az egykori sztárpár egy-egy posztban osztotta meg az őszinte érzéseit az elmúlt esztendőről.

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Élete egyik legnehezebb és legszebb éve is volt az idei Tóth Gabi számára. Bár túl van egy viharos szakításon, a szerelem is újra rátalált, erről pedig egy őszinte posztban öntötte ki a szívét az énekesnő az egyik legújabb posztjában, amelyben több képet is megosztott a kedveséről, Papp Máté Bencéről. Tóth Gabihoz hasonlóan Krausz Gábor is egy közösségi médiában megosztott bejegyzésben emlékezett meg a 2023-as évről. Mint azt leírta, az idei évet egy valóságos érzelmi hullámvasútként élte meg, a Dancing with the Stars színpadán azonban kivirágzott Mikes Anna oldalán. A sztárséf reméli, hogy a jövőben lesz még lehetősége együtt táncolni a műsorbeli partnerével, akinek kapcsán a rajongók máig azt találgatják, vajon kialakult-e közte és Krausz között közelebbi viszony.

Vajtó Lajos

Vajtó Lajos és Fésűs Nelly 13 éve alkot egy párt. Az 52 éves színésznő a napokban ünnepelte a születésnapját, ezúttal pedig a férje sem feledkezett meg a jeles alkalomról. Vajtó, mint azt a Mokkában elárulta, általában nem veri nagy dobra a neje születésnapját, ez alkalommal azonban mégis meglepte őt egy apró gesztussal, amit Fésűs meg is könnyezett.

A házaspár azt is elárulta, hogy kapcsolatuk alapja a jó humor, aminek kapcsán a megismerkedésüket is felidézték. Vajtó Lajosnak éppen névnapja volt, ezért a színésznő felköszöntette őt, innentől kezdve a vállalkozó azt hitte, együtt is vannak.

Kicsit olyan Vajtós megközelítés.

Demjén Ferenc

Demjén Ferenc sorsfordító műtétjéről mesélt a Tények Plusz exkluzív interjújában. A legendás énekes 77 évesen fáradhatatlannak érzi magát, óriási gőzzel készül év végi koncertjére a főváros szívében. Nem csoda, hiszen testileg és lelkileg is megújult, mióta öt éve végleg letette a poharat. Azt követően határozott így, hogy csípőműtéten esett át. Bár sokan a mai napig azzal vádolják, hogy valójában továbbra is iszik, a rosszakaróival egyáltalán nem foglalkozik.

Nem mondom, hogy taszít, nem számít olyan bűnnek, de az emberek ilyenek

– fogalmazott az énekes, aki reméli, sokáig megtölti még a tánctereket.

(Borítókép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)