Gáspár Győzike élő adásban lepte meg mindannyiunkat: bejelentette, hogy készen áll a nagyapaságra, de vajon Bea is így gondolja-e?

Gáspár Győzike, aki hamarosan betölti az 50-et, a Mokka élő műsorában váratlanul kijelentette, hogy készen áll a nagyapaságra. A műsorvezetők igencsak meglepődtek, amikor Győzike, aki éppen feleségével, Gáspár Beával főzött a stúdióban, hirtelen kibökte: 

Ez az ünnep akkor lesz jó, ha születik egy kisunoka.”

Gáspár Bea gyorsan leintette férjét a váratlan kijelentés után. Elárulta, hogy bár Győző diétázik, a karácsonyi süteményeket és szaloncukrot nem hagyja ki. A műsorban Bea különleges receptjét is megosztotta a nézőkkel, miközben Győző büszkén mesélte, hogyan segít a házimunkában.

Gáspár Győző, aki születésnapján a közösségi médiától is el akar szakadni, úgy érzi, ideje lenne már unokát ölelgetnie. 

Csak azt látom magam körül, hogy babák születnek mindenhol” 

– mondta Győző, jelezve, hogy szerinte itt az ideje, hogy náluk is megtörténjen a csoda. Bea azonban óvatosabb, hiszen szerinte reális esély erre egyelőre nincsen.

Hajas László

A híres magyar fodrász, a Mokka műsorában osztotta meg gondolatait a 2023-as évről, kezdve azzal, hogy nagylányától már várja az unokát. Ezen felül Hajas László elárulta, hogy 26 éves házasságuk titka a feleségével való mély érzelmi kötődésben rejlik: 

Imádom megérinteni a feleségem bőrét, addig van ez a tűz, amíg ezt érzem én is, és neki is jól esik”

– mondta romantikusan.

Mindkettőjük számára ez a második házasság, de Hajas László hisz abban, hogy ez így volt megírva a sorsban, akárcsak gyermekeik érkezése. A karácsonyi terveikről is beszélt: szenteste egy kisebb családi ünneplést tartanak, míg 25-én közel huszan gyűlnek össze. Felesége már 12 bejglivel készült erre az alkalomra.

Marics Peti és Pető Brúnó

A magyar zenei élet két ragyogó csillaga, egy karitatív eseményen vettek részt, ahol hatalmas boldogságot okoztak a gyerekeknek. A rendezvényen jelen volt Barta Sylvia is, aki könnyes szemmel figyelte a gyermekek boldogságát.

Tóthné Csapó Kriszta által szervezett eseményen 80 gyermek és fogyatékkal élő fiatal felnőtt kapott meghívást egy ebédre. Marics Peti, aki szegény családból származik, elkötelezte magát amellett, hogy segít a rászorulókon. Cserpes Laura és Tolvai Reni is hozzájárultak az ünnepi hangulathoz énekükkel.

A gyerekek körében különösen népszerű Marics Peti teljesen elvarázsolta a kis rajongókat, akik lelkesen faggatták az énekest. Az énekes egy megható gesztust tett, amikor nyakláncát ajándékozta egyiküknek, ezzel hatalmas örömöt okozva. Pető Brúnó, aki eddig nem beszélt nyilvánosan karitatív tevékenységéről, most elárulta, hogy rendszeresen részt vesz ilyen eseményeken.

(Borítókép: Gáspár Győző. Fotó: Kaszás Tamás/Index)