Hírösszefoglalónkban még: Kocsis Tibor 2,5 millió forintot nyert el a TV2-től, Schumacher Vanda lebukott.

Stohl András

Stohl András a Bors érdeklődésére vallotta be, hogy igaz az értesülés, és valóban koccanásos baleset résztvevője volt szerdán, Budapesten. A lap értesülése szerint Stohl III. kerületben, Békásmegyer központi részén, a Pünkösdfürdő utca és a Madzsar József utca kereszteződésében koccant egy másik autóssal. 

Történt egy koccanásos baleset, igen. Nem történt személyi sérülés

– mondta röviden Stohl, aki korábban két súlyos balesetben is résztvevő volt. 

Gelencsér Tímea

Az egykori szépségverseny-győztes műsorvezető idén is a Miss Balaton verseny mentora lesz. Az NLC-nek adott interjújából kiderül, hogy mit gondol a szépségversenyeket érő sztereotípiákról. 

„Szerintem már ciki ilyen sztereotípiát használni, mert ez azt jelenti, hogy te nem akarod megismerni azt az embert és azt, hogy ő milyen belül, milyen kvalitása, gondolkodása van, hanem egyszerűen rámondod messziről a véleményed. Ez előítélet, emberi lustaság. Inkább ítélkezzünk az alapján, hogy ki milyen kedves, vagy hogyan bánik a másikkal”

Kocsis Tibor

Az énekes rendkívül szerencsés volt a Szerencsekerék legutóbbi adásában, hiszen végül majdnem ötször annyi pénzt nyert, mint amennyit eredetileg hazavitt volna. A korábbi X-Faktor-győztes ugrált is örömében, később elárulta, hogy a vállalkozásukba fogják fektetni a megnyert összeget.

Schumacher Vanda

Az influenszer ritkán beszél a magánéletéről, de ezúttal egy hamis hír kapcsán kénytelen volt megszólalni. Kiszivárgott ugyanis a Redditen egy közös kép  a ValóVilág 11. évadának rosszfiújával, Fenyvesi Barnával , ami miatt magyarázkodnia kellett.

„Nyilván ez a kép most került ki, viszont én valaki mással alkotok egy párt, ezt az egyet szerettem volna leszögezni a mostani dolog érdekében. Még egyszer, ez egy régi kép és lehet, hogy ez most pár ember számára izgi sztori, viszont én valaki mással vagyok, tehát ez már tárgytalan” – jelentette ki Vanda 24 óráig elérhető Instagram-történetében.

Schumacher Vanda&Fenyvesi Barna🤣🤣
byu/Silent_Hat8142 intalk_hunfluencers

(Borítókép: Stohl András. Fotó: TV2)