A magyar táncvilág két csillaga, Stana Alexandra és Mikes Anna, összefogtak, hogy segítséget nyújtsanak Tóth Nikolettnek, a nehéz helyzetbe került balerinának.

Stana Alexandra és Mikes Anna, a magyar táncélet két ismert alakja, a Mokka műsorban adtak hírt Tóth Nikolett, a tavaly házomlásban megsérült balerina állapotáról. Az interjú során részletesen beszéltek arról, hogyan tervezik támogatni a bajba jutott táncost.

Stana Alexandra, aki korábban három évig dolgozott együtt Tóth Nikolettal a színházban, meghatottan nyilatkozott:

Egy tehetséges táncos lány, óriási szíve van. Borzasztó dolog ezt látni…”

Stana elmondta, hogy bár az élet más irányba sodorta őket, gyakran eszébe jut Nikolett, aki édesanyja szerint a nehézségek ellenére is kitartóan és pozitívan tanul újra járni.

Mikes Anna, szintén elismert táncosként, kiemelte, hogy mint művésztárs, őszinte együttérzést érez Nikolett iránt. Együttműködve Stana Alexandrával, úgy döntöttek, hogy támogatják Nikolettet egy olyan speciális autó beszerzésével, ami megkönnyíti neki a közlekedést és javítja mindennapi életminőségét.

L.L. Junior

Az elmúlt évben L.L. Junior, a népszerű énekes, számos kihívással nézett szembe, többek között egy hosszan elhúzódó válással. Most, az év végén, Junior nyíltan beszélt arról, hogyan zárta le ezt a nehéz időszakot és milyen izgalmakkal teli tervei vannak a 2024-es évre.

A válása során keletkezett feszültség után Junior és volt feleségének sikerült végül egyezségre jutniuk. 

Mindkettőnk életét 5-6 évvel biztosan meghosszabbítottuk ezzel a döntéssel”

– mondta Junior, utalva arra, hogy a megállapodás mindkettejük számára megkönnyebbülést hozott.

A zene terén Junior továbbra is aktív maradt, új dalokat készített, és büszke az elmúlt év sikereire.

„Ez az év megmutatta, hogy semmi sem lehetetlen. Mindig van lehetőség valami újra és izgalmasra” – mondta az énekes, aki a nehéz pillanatokban is a pozitívumokra koncentrál.

Karácsonykor Junior a nyugalomra és a meghittségre összpontosít, még ha egyedül is tölti az estét. 

Csonka András

Az ismert magyar színész, nem rejti véka alá véleményét a karácsonyi ünnepekkel kapcsolatban. A Mokka műsorában osztotta meg nézőkkel, miért érzi úgy, hogy falra mászik az ünnepi őrülettől, és milyen sajátos hagyományokat tart fenn.

A karácsonyi rohanás egyszerűen nem az én világom”

– mondja András.

„A bejgli beszerzése az egyetlen, amit elvállalok, de az ünnepek körüli vásárlási lázban nem veszek részt.”

A színész hangsúlyozza, számára a karácsony lényege a családdal töltött idő és a szeretet, amely szerinte az év minden napján fontos kellene, hogy legyen.

Csonka András számára az ünnepi időszak egy gyermekkori emléket idéz fel, amit igyekszik megőrizni. „Nővérem próbálja modernizálni a hagyományainkat, de én ragaszkodom a régihez. Az ínycsiklandozó ételek, a családi összejövetelek – ezek teszik számomra különlegessé az ünnepeket” – meséli.

Karácsony másnapján, december 26-án, András már ismét a színpadon áll, ahol dupla fellépéssel folytatja munkáját.

Nincs megállás az ünnepek között sem!”

– jegyzi meg a színész, jelezve, hogy a művészeti elkötelezettsége nem áll meg az ünnepi időszakban sem.

(Borítókép: Stana Alexandra és Mikes Anna. Fotó: TV2)