Lissák Laura, a városi kényelemhez szokott sztár, szembesült a vidéki élet próbatételeivel a Farm VIP műsorban. 27 napig tartó hajmosás nélküli időszakával és a tanyasi élet nehézségeivel új megvilágításba helyezte mindennapi szokásait és életfelfogását.

Laura a Mokka műsorában vallotta be, hogy számára a tisztaság és a rend mindig is prioritás volt. Otthonában minden mindig a helyén volt, így a Farm VIP-ben való részvétel jelentős próbatételnek bizonyult számára.

Nem mondhatnám, hogy itt a legkényelmesebb körülmények között éltünk” 

– jegyezte meg nevetve.

Laura számára a hajmosás és a sminkelés háttérbe szorult, mivel nem volt áram a tanyán, ami miatt 27 napig nem tudta megmosni a haját.

A Farm VIP azonban nem csak testileg, hanem lelkileg is próbára tette a résztvevőket. Laura elmesélte, hogy a műsor során rádöbbent, mennyire hálás az otthoni életéért.

„Ez a környezet rávilágított, mennyire szerencsés vagyok az életemmel. Imádom a munkámat, az életemet és mindent, ami benne van. Itt viszont teljesen egyedül voltam” - osztotta meg gondolatait őszintén a táncosnő.

Kamarás Iván 

A híres színész, a Mokka műsorban ünnepelte 51. születésnapját. Iván elárulta, hogy születésnapját és a karácsonyt külön ünnepli, hogy mindkettőt meg tudja ünnepelni a szeretteivel.

A színész őszintén beszélt életének körülményeiről, és arról, hogy azok milyen hatással voltak rá. Elmondta, hogy az idei évben elkezdett foglalkozni az önismerettel, és megpróbálja feldolgozni a mögötte lévő traumákat és élményeket. 

Elkezdtem én is felgöngyölni, biztos, hogy van ennek valamilyen hatása, de nem tudom még, hogy mire...”

– mesélte a színész.

Kamarás Iván sok kihívással nézett szembe életében, de most boldog és elégedett, mert úgy érzi, élete egyik legjobb szakaszát éli meg, mint férfi. Ő ezt az időszakot az élet aranykorának nevezi, és optimistán áll a jövő elé.

Elmondása szerint nem panaszkodik a munkájával kapcsolatban, továbbra is izgalmas projektekkel készül a rajongóinak az év hátralevő részében.

Király Linda 

Király Linda, az ismert énekesnő, a Mokka műsorban mesélt arról, hogy nemrégiben a kiskedvence, Brooklyn veszélyes helyzetbe került. A műsorban Dr. Fodor Kingával együtt beszélgettek arról, milyen extra figyelmet igényelnek a kutyák az ünnepek során.

Brooklyn gyakran próbálja megenni a karácsonyi asztalra kerülő ételeket, ezért extra figyelmet fordítok rá, hogy a vendégek ne etessék.”

Linda hozzátette, hogy Brooklyn allergiás, így különösen fontos, hogy vigyázzanak rá.

Volt már rá példa, hogy édesítőszeres ételt evett, és azonnal kórházba kellett rohannunk, hogy infúziót kapjon. Ilyenkor minden perc számít!”

– emlékezett vissza a félelmetes esetre.

A karácsony varázslatos időszak, de a kisállatok számára is stresszes lehet. Linda megjegyezte:

„Brooklyn számára a karácsonyfa döntögetése is izgalmas, de én mindent megteszek, hogy biztonságban legyen. Az ünnepek alatt különösen fontos, hogy minden óvintézkedést megtegyünk.”

(Borítókép: Listák Laura. Fotó: Papajcsik Péter/Index)