Hírességek a karácsonyi ünnepek alatt elképesztő, extravagáns ajándékokkal lepik meg párjukat. Összeállítottuk az elmúlt évek legvadabb karácsonyi ajándékötleteit.

A sztárok világában, ahol az extravagancia és a fényűzés mindennapos, karácsonykor, az év legvarázslatosabb időszakában, még inkább túltesznek a megszokott fényűzésen, olyan lenyűgöző meglepetésekkel, amelyek gyakran meghaladják az elképzeléseinket is – írta meg az Instyle

Nézzük, milyen rendkívüli ajándékokkal kápráztatták el egymást az elmúlt években:

John Legend és Chrissy Teigen (2015):

John Legend egy sajtkereket adott szerelmének, Chrissy Teigennek. A modell és tévés személyiség, aki szenvedélyesen szeret főzni, valószínűleg rendkívül boldog volt, hiszen egy sajtkerék igazi különlegesség és csemege a gasztronómia szerelmeseinek.

Blake Lively és Ryan Reynolds (2015):

Blake Lively egy Deadpool babával lepte meg szerelmét, Ryan Reynoldset. Ezzel is bizonyították, hogy a humor mennyire is fontos alapeleme a kapcsolatuknak.

Angelina Jolie és Brad Pitt (2012):

Angelina Jolie egy vízesést vásárolt Kaliforniában, Los Angeles közelében, amelyet karácsonyi ajándékként adott Brad Pittnek. Pitt állítólag nagyon hálás és boldog volt, amikor megkapta ezt a különleges és személyes ajándékot.

Justin Bieber (2014):

Justin Bieber magának vásárolt egy magánrepülőgépet karácsonyra.

Victoria Beckham (2005):

Victoria Beckham egy Rolls-Royce Phantomot vásárolt David Beckhamnek. A luxusautók kedvelőinek ez az ajándék igazi álom, és bizonyára David is így érezhetett, amikor megkapta ezt a fényűző járművet.

Nick Cannon és Mariah Carey (2011):

Pár évvel később Nick Cannon is vásárolt egy személyre szabott Rolls-Royce Phantomot akkori feleségének, Mariah Carey-nek.

Lady Gaga (2015):

Lady Gaga egy pónit kapott barátaitól karácsonyra.

Kris Jenner (2019):

Kris Jenner egy hatalmas játszóházzal lepte meg unokáját, Stormi Webstert.

Kanye West és Kim Kardashian (2013):

Kanye West egy rendkívül exkluzív ajándékkal lepte meg Kim Kardashiant: egy körülbelül 5,5 millió forint értékű Birkin táskával, amelyet George Condo egyedi festménye díszített.

Jay-Z és Beyoncé (2010):

Jay-Z egy 350 ezer dolláros Hermés Birkin táskával lepte meg Beyoncét, ami körülbelül 121,4 millió forintba került.

Forrás: 

(Borítókép: Angelina Jolie és Brad Pitt. Fotó: Getty Images)