Exkluzív jótékonysági koncertet adott a legfanatikusabb rajongóknak Azahriah a budapesti Akvárium klubban december 22-én. Sokan irigykedhettek a leggyorsabban jelentkezőkre, hiszen a fiatal tehetség koncertjeire szélsebesen fogynak a jegyek.

Azahriahról hetekig cikkeztek azután, hogy kiderült: egymás után háromszor is megtölti a Puskás Arénát, ami ezelőtt egyetlen magyar zenésznek sem sikerült. Ezután az okozott szenzációt, hogy a fiatal énekes Európa-turnéjára is elfogytak a jegyek, így mindezek után a legszerencsésebbek között érezhették magukat azok, akiknek sikerült bejutniuk a tehetség zártkörű, budapesti Akvárium klubban tartott akusztikus koncertjére. 

A résztvevők egy sokkal meghittebb környezetben élvezhették a fellépést, hiszen a klubban jóval kevesebben férnek el, mint egy arénában. Másrészt azért volt különleges az alkalom, mert Azahriah szinte sosem ad akusztikus koncertet, mi több, a bevételeket jótékonysági célra fordítja.

Az esemény teljes bevételét az énekes, a Supermanagement és az Akvárium a Játékidő alapítványnak ajánlja fel. A befolyt összegből hátrányos helyzetű gyerekek kapnak majd fizikai és anyagi jellegű adományokat. Akik lemaradtak a koncertről, azok is támogathatja az ügyet, amely mellé kedvenc előadójuk állt. Ehhez nincs más dolguk, mint felkeresni az alapítványt.

(Borítókép: Azahriah. Fotó: Németh Kata/Index)