Rendkívüli hétvégi Instahíradónkban ismételten összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Kulcsár Edina ma ünnepli a 33. születésnapját. Az egykori szépségkirálynő férje, G.w.M. egy meghajtó Instagram-sztoriban köszöntötte fel a feleségét nem sokkal éjfél után.

„Isten éltessen drága szép feleségem! Nekem te vagy a legtökéletesebb mindenben! Köszönöm, hogy megszülettél nekem! Minden álmod, vágyad váljon valósággá! Isten áldása kísérje minden másodpercedet hékám!” – írta a 24 óráig elérhető történetében G.w.M, aki egy tavaly ilyenkor készült fotót osztott meg a jeles alkalomból. A rapper egy éve ilyenkor kérte meg Kulcsár Edina kezét. A bejegyzés ide kattintva megtekinthető.

  • Kourtney Kardashian és Travis Barker egy Instagram-bejegyzésben mutatta meg újszülött kisfiukat, aki a Rocky nevet kapta. A csöppség Halloween tájékán jött a világra egy Los Angeles-i kórházban, ám azt pontosan nem tudni, hogy mikor. A baba arcát ugyan takarják a képeken, de így is megható látvány az újdonsült kis család.

  • Vasvári Vivien egy elképesztően aranyos családi fotóval kívánt boldog karácsonyt a követőinek az Instagram-oldalán. Az egykori luxusfeleség a családjával együtt díszítette fel a karácsonyfát.
  • Kucsera Gábor egy világsztár sportoló mellett tűnt fel a legutóbb megosztott fotóján. A világbajnok és olimpikon magyar kajakozó Roy Jones. Jr. amerikai volt profi ökölvívóval pózolt.

„Roy Jones Jr. már messziről kiszúrta a legújabb ONEOFONE kollekciót rajtam, így egy laza barátságos három menet után telefonszámot cseréltünk és megígértem neki, hogy mindenképpen küldök pár darabot a későbbiekben. A viccet félretéve, a mellettem álló úriember korunk egyik legnagyobb bokszolója, aki maximális tisztelettel volt mindenkihez, aki odalépett hozzá egy képért vagy egy aláírásért. Igazi ikon, nagyon megtisztelő volt!” – írta Kucsera. Roy Jones Jr. egyébként a 100. Papp László ökölvívó magyar bajnokság sztárvendégeként érkezett hazánkba.

  • Berki Mazsi egy romantikus közös képet posztolt szerelmével, Zoltánnal. A férfit először a Sztárboxban láthatta a közönség, ugyanis az első sorokból szurkolt a szerelmének a gazdag vállalkozó. A képet ide kattintva tekintheti meg.

( Borítókép: Berki Mazsi és G.w.M. Fotó: Kaszás Tamás/Index/TV2)