Ha karácsonyi dekorációról van szó, senki sem múlhatja felül a sztárokat, akik egyébként is csillogásban élik a mindennapjaikat.

A legtöbb híresség szakértőkkel díszítteti ki a házát karácsonyra, de akad olyan világsztár is, aki az ünnepi időszakot kihasználva előszeretettel csiszolgatja a barkácsolási készségeit kézműves karácsonyi figurákat készítésével. Bár a legtöbb sztár a karácsonyfájára a legbüszkébb, idén nagy hangsúlyt kapott a kültéri dekoráció is.

Mark Wright műsorvezető és Michelle Keegan színésznő elképesztő, 3,5 millió fontot, azaz 1,5 milliárd forintot érő otthonát több ezer ünnepi fény díszíti.

Nemcsak ők mutatták meg azonban az otthonukat: alább bemutatjuk azokat a sztárokat, akik a legelképesztőbb, legmeghatóbb vagy legszebb karácsonyi dekorációkat készítették, vagy készíttették el idén!

Kim Kardashian

Ha fényűzésről van szó, akkor elkerülhetetlen, hogy felmerüljön Kim Kardashian neve. Ez akkor sincs másképp, ha karácsonyi dekorációkról beszélünk. A sztár közösségi oldalán mutatta meg 60 millió dolláros, azaz nagyjából 21 milliárd forintos Los Angeles-i villáját, amelyet egy minimalista, téli csodavilággá varázsolt az ünnepekre.

A sztár szigorúan ragaszkodott az otthona letisztult stílusához, így a fehér szín dominált a dekorációjában, amit a természetes elemek tettek kevéssé rideggé. A díszítés leglenyűgözőbb eleme a „havas folyosó”, ahol tényleg úgy érezhetjük magunkat, mintha egy téli, havas napon, egy fenyőerdőben sétálnánk.

Paris Hilton

Az énekesnő nem hazudtolta meg önmagát és továbbra is a rózsaszín a nyerő nála. Paris Hilton december 8-án posztolt TikTok-ra egy videót, amelyben legfiatalabb gyermeke, London Marilyn Hilton Reum volt a középpontban, de a felvételen egy kis részlet is látható volt az örökös karácsonyi dekorációjából.

@parishilton Thank you @hilton for London and Phoenix’s new rides! 🚗🏁 #HiltonForTheStay #ParisForTheStay ♬ original sound - ParisHilton

Paris Hilton teljesen más stílust képvisel, mint Kim Kardashian. A videóban látható karácsonyfák közül az egyik babarózsaszín színű, valamint cukorkák és macaronok díszítik.

@parishilton

This is me if you even care ✨💁🏼‍♀️ featuring a few of my favorite products (and pets!) 🥰 Link in my bio to purchase 💕

♬ original sound - ⭐️

Thomas Rhett és Lauren Akins

A countryénekes és írónő felesége már november végén felállították hatalmas karácsonyfájukat. A díszítéshez segítséget kértek, de nem szakértők egy csapatától, hanem négy lányuktól, Willa Graytől, Ada Jamestől, Lennontól és Lillie-től.

Ez az év legcsodálatosabb időszaka. Csak 3 dísz és talán néhány könnycsepp veszett oda

– írta az írónő közösségi oldalán.

Jennifer Aniston

A Jóbarátok sztárja is azok közé tartozik, akik szeretik a kézműveskedést. Jennifer Aniston egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben osztott meg egy fotót két fából készült, piros orrú rénszarvasról, amelyek kockás sálat viselnek.

Visszatértek

– írta a színésznő a kép mellé, utalva arra, hogy a két dísznek már tavaly is fontos szerepe volt karácsonykor.

Lorraine Kelly

A műsorvezető az idei évben elég korán karácsonyi hangulatba került és november végén már büszkén mutogatta a nagyon színes és szándékosan giccses karácsonyfáját, amelyen számos hírességre emlékeztető dísz virított.

A legkülönlegesebb eleme a fának a csúcsdísz, amelyet az ITV műsorvezetőjének lánya, Rosie készített 1996-ban, amikor még csak 2 éves volt.

(Borítókép: Kim Kardashian. Fotó: GettyImages)