Krausz Gábor exkluzív interjút adott, amelyben elárulta, valójában milyen kapcsolatot ápol a Dancing with the Starsból ismert táncpartnerével, Mikes Annával.

Krausz Gábornak egy elég nehéz időszakban kellett bizonyítania a TV2 képernyőjén. Mint ismert, a sztárséf éppen válófélben van Tóth Gabival, aki ma már új szerelmével, Papp Máté Bence táncossal él együtt. Krausz számára igazi terápiaként szolgált a táncos műsor, amelyben igencsak közeli kapcsolatban került a partnerével, Mikes Annával. A nézők közül többen is azt találgatták, hogy vajon több van-e a hírességek között puszta munkakapcsolatnál, ám erre egyikük sem adott egyenes választ. A pletykákat csak tetézte, hogy nem sokkal a műsor fináléja után többen azt remélték, hogy Mikes Anna a sztárséffel utazott Bécsbe, de ezek a híresztelések is alaptalannak bizonyultak.

A december 2-án a páros győzelmével véget ért  Dancing with the Stars  óta három hét telt el, Krausz Gábor pedig egy, a  Tények Plusz nak adott exkluzív interjúban végre megtörte a csendet.  Mint fogalmazott, a műsor ideje alatt egyfajta „buborékban élt”, mostanra viszont visszakerült a valóságba. Mikes Annáról a következőképpen nyilatkozott:

„Egyértelmű, hogy a támaszom marad. Ez nem a műsorra szólt, ez nem egy kötelesség volt neki, hogy lelkizzen velem és támogasson. Egy teljesen őszinte emberi reakció volt, ami egy nagyon jó tulajdonsága is, hogy ő gondoskodó. De hála istennek, most már gondoskodni nem kell rólam, a lelkem szerintem rendben van. Persze, beszélünk nagyon sokat” – árulta el Krausz, aki csak jó barátságot ápol a táncosnővel. Ez a kapcsolat pedig hamarosan kizárólag telekommunikációs kapcsolattá válik, hiszen Krausz Gábor Ausztriába utazik munka miatt. Előtte még együtt tölti a szilvesztert a Tóth Gabival közös kislányával, a most négyéves Hannarózával, aki mint kiderült, nemcsak édesapjának és Mikes Annának szurkolt a táncos műsor ideje alatt, hanem Hunyadi Donatella és Király Linda is a kedvencei közé tartozott.

(Borítókép: Mikes Anna és Krausz Gábor. Fotó: TV2)