Pár óra és a családok, barátok összegyűlnek a karácsonyfáknál, hogy ajándékokkal és néhány kedves szóval köszöntsék egymást szenteste alkalmából. A hírességek is készülnek a jeles alkalomra, ahogy itthon, úgy külföldön is. Bár az Egyesült Államokban december 24-ét nem ünneplik, a Télapó holnap reggeli érkezését már ők is nagyon várják. Mutatjuk, hogyan hangolódnak az ünnepekre a hazai és világsztárok!
  • Tóth Gabi a Mennyből az angyal című dallal köszöntötte a követőit az Instagram-oldalán. A dalhoz egy videót is forgatott, ezzel kívánt boldog karácsonyt a rajongóinak.

„Áldott, szeretetben és békességben teli ünnepeket kívánok mindenkinek! Öleljük meg szeretteinket és az év 365 napjában is éljünk meg békét, meghittséget! Minden az álmaitok, vágyaitok szerint történjen” – írta az énekesnő.

  • Stohl András egy, a családjával közös képet posztolt a közösségi oldalára. A fotón a család minden tagja egyenpólóban várja a Jézuskát.
  • Jennifer Lopez a saját, Can't Get Enough című számát vágta a karácsonyi videója alá. Az Instagramon megosztott felvételen az énekesnő fát díszít, ajándékokat halmoz a fa alá, mindeközben kakaóval és süteménnyel hangolódik a szeretet ünnepére.
  • Istenes Bence kutyasétáltatás közben jelentkezett be december 24-én. Mint azt a videóban elmondta, reméli, már mindenki a családjával van, aki megteheti.

„Legyetek a családotokkal, ha tehetitek, szeretetben. Beszélgessetek nagyokat, élvezzétek ki ezeket a pillanatokat. Az élet nagyon rövid. Idén is mentek el a környezetemből emberek olyan hirtelenséggel, hogy az hihetetlen, úgyhogy élvezzétek ki minden pillanatát az életnek, legyetek együtt ma, ha tehetitek, egyetek finomakat. Nem is kell, hogy az ajándékról szóljon, nyilván, a gyerekeknek az más. Alapvetően az együtt töltött idő a legfontosabb, úgyhogy boldog karácsonyt mindenkinek!”

(Borítókép: Tóth Gabi és Miley Cyrus. Fotó: Papajcsik Péter/Index/Getty Images)