Ahogy az év véget ér, összegyűjtöttük a legmulatságosabb és legkínosabb tévébakikat, amelyek garantáltan mosolyt csalnak arcunkra.

Az élő adásoknál az a veszélyes, hogy ha valaki hibázik, azt rögtön mindenki látja. A 2023-as év sem volt kivétel, amikor a tévécsatornák népszerű műsorai, mint a Mokka és az RTL Reggeli, sorra szolgáltatták a nevetésre okot adó jeleneteket. Ezek a kis malőrök bizonyítják, hogy a műsorvezetők is csak emberek - néha a műsorvezetők is elszólják magukat vagy összekeverik a szavakat. Lássuk, milyen felejthetetlen pillanatokkal szolgált ez az év!

  • Horváth Éva és Alex: egy júniusi Mokka adásban Horváth Éva és kisfia, Alex is vele tartott, aki az interjú közben hirtelen a figyelem középpontjába került. Alex, egy tollal a kamerák felé indult, Horváth Éva gyorsan beavatkozott, de akkorra a kisfia eltűnt a képből, majd hirtelen sírás hallatszott - a kisfiú elesett. Az adás végül azzal ért véget, hogy próbálták megnyugtatni Alexet.
  • Orosz Barbi konyhai malőre: a Mokka egyik adásában Bay Éva vendégeskedett, sütőtökkrémlevessel készült. Orosz Barbi, a műsorvezető segíteni próbált, de majdnem az ujját vágta le.

Barbi majdnem levágta az ujját” 

– viccelődött Pachmann Péter, mire Barbi csak annyit fűzött hozzá, kíváncsi volt mennyire éles az új konyha kése.

  • Marics Peti, a későn érkező sztár: a Dancing with the Stars döntősei vendégeskedtek a Mokkában, amikor Marics Peti, aki késve érkezett, váratlanul beugrott a képbe, majd a kanapéra vetette magát. Az egész stúdió nevetésben tört ki. Peti zavartan próbálta összeszedni gondolatait: „Esik a hó… várjunk már…” – próbálkozott magyarázkodni.
  • Miller Dávid és Papp Gergő tűzriasztós kalandja: az RTL Reggeli adásában éppen az akkumulátorgyárak tervezéséről szóltak, amikor hirtelen megszólalt a tűzriasztó. Gergő és Dávid professzionálisan kezelte a helyzetet:

Valami megszólalt közben, de megyünk tovább” 

– mondta Gergő, majd Dávid rezzenéstelen arccal folytatta az adást.

(Borítókép: Orosz Barbara. Fotó: Tv2 sajtó)